ροή ειδήσεων

Μικρή βελτίωση παρουσιάζει ο Σουμάχερ

Ελαφρά βελτίωση παρουσιάζει σήμερα η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ, όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ...

Ο Γερμανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 υπεβλήθη κατά τη διάρκεια της νύχτας σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή του «είναι κάπως περισσότερο υπό έλεγχο», όπως δήλωσε ο επικεφαλής αναισθησιολόγος, Ζαν-Φρανσουά Παγέν.
«Αυτή είναι η είδηση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου, αλλά έχουμε κερδίσει χρόνο. Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες. Η τομογραφία έδειξε σημάδια πολύ μικρής βελτίωσης», πρόσθεσε.
Η δεύτερη επέμβαση πέτυχε να περιορίσει λίγο περισσότερο το εγκεφαλικό αιμάτωμα, που προκλήθηκε από το ατύχημα που είχε την Κυριακή ο Σουμάχερ, κάνοντας σκι στις γαλλικές Αλπεις.
Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση περιγράφεται σαφώς καλύτερη από χθες, όταν η έκθεση για την κατάσταση του «Σούμι» θεωρήθηκε σοβαρή, με τους θεράποντες ιατρούς να εμφανίζονται πολύ συγκρατημένοι για την πορεία της υγείας του αναφέροντας ότι δεν ήξεραν αν ο ασθενής τους θα καταφέρει να επιβιώσει.
Σύμφωνα με τους «Times», ο Σουμάχερ κινούνταν με ταχύτητα μεταξύ 60 και 100 χιλιομέτρων την ώρα τη στιγμή του βαρύτατου ατυχήματός του που συνέβη την Κυριακή στις πλαγιές της Μεριμπέλ, όπως ισχυρίζεται η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές από την έρευνα που διεξάγεται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το ατύχημα.
Πηγή: ΑΜΠΕ, Γερμανικό Πρακτορείο



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *