ροή ειδήσεων

Εμπωνας: συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την συνεχή υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας

Με πρωτοβουλία των τοπικών Συμβούλων της Τοπικής Κοινότητας Εμπωνα της δημοτικής παράταξης «Η Ρόδος Μπροστά»... Φλοσκάκη Νεκτάριου και Μπάκη Μερκούριου, την προσεχή Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στην Εμπωνα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την συνεχή υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας της ευρύτερης περιοχής.

Οι τοπικοί σύμβουλοι κ.κ. Φλοσκάκης Νεκτάριος και Μπάκης Μερκούριος έχουν αναλάβει τον συντονισμό και σε συνεννόηση με τους κατοίκους της Σαλάκου, των Σιανών, της Μονολίθου, του Αγίου Ισιδώρου, των Απολλώνων, της Κρητηνίας και του Μανδρικού όρισαν την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου ως μέρα συγκέντρωσης και χάραξης των ενεργειών αντίδρασης στην συνεχιζόμενη απαξίωση της περιοχής τόσο στο θέμα των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ όσο και στην λειτουργία του Κέντρου Υγείας Εμπωνας.

«Αφού μας πήραν το ασθενοφόρο που στάθμευε στο χωριό μας, τώρα υποβαθμίζουν συνεχώς και την λειτουργία του Κέντρου Υγείας» δήλωσε σχετικά ο κ. Φλοσκάκης και όπως συμπληρώνει ο κ. Μπάκης «δεν θα επιτρέψουμε να αφήσουν 8 χωριά στο έλεος του Θεού χωρίς καμία ιατρική κάλυψη, γιατί έτσι που το πάνε θα οδηγήσουν σιγά-σιγά σε κλείσιμο και το Κέντρο Υγείας».

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *