ροή ειδήσεων

Συσσίτια μίσους και ρατσισμού από το ΠΑΜΕ: Αρνήθηκαν να δώσουν τρόφιμα σε διαβητικούς επειδή παλαιότερα είχαν δεχθεί και από την Χρυσή Αυγή...

Συσσίτια με κομματικά κριτήρια από το ΚΚΕ;

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Χίου για την διανομή τροφίμων που γίνεται από κάποια επιτροπή από πολλούς φορείς μεταξύ των οποίων και του ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα στην καταγγελία.... αναφέρεται ότι γίνεται επιλεκτική διανομή με βάση τα κομματικά κριτήρια!

Αναλυτικά η καταγγελία του συλλόγου Διαβητικών Ν. Χίου

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την διανομή τροφίμων, της οποίας προΐσταται ο κ. Γεώργιος Αμπαζής, ως επιλεκτική και με βάση τα κομματικά κριτήρια!

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τον χώρο διανομής η Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου μας για να υποβάλλουν αίτημα χορήγησης τροφίμων για μέλη του Συλλόγου μας που υποφέρουν οικονομικά και στερούνται ακόμη και των βασικών, ωστόσο συνάντησαν απάνθρωπη αντιμετώπιση από τον κ. Γεώργιο Αμπαζή, ο οποίος ως τσιφλικάς του χώρου και της δράσης, μας αρνήθηκε κάθε βοήθεια, αποκαλώντας μας υποτιμητικά Χρυσαυγίτες, επειδή κατά το παρελθόν μπροστά στην ανάγκη σίτισης των μελών μας , είχαμε δεχτεί βοήθεια (τρόφιμα) από τη Χρυσή Αυγή Χίου.

Ωστόσο τα θλιβερά γεγονότα δεν σταμάτησαν σε αυτό, ο κ. Αμπαζής μπροστά μας σε άσχετο συμπολίτη μας ο οποίος ήρθε στον χώρο για να ζητήσει βοήθεια τον έδιωξε και αυτόν, γιατί όπως φώναζε ψηφίζει Χρυσή Αυγή, ενώ την ίδια στιγμή όπως λάβαμε γνώση χορηγούσε τρόφιμα σε άτομα (Έλληνες και αλλοδαπούς ) που δεν είχαν κάρτα ανεργίας, δηλαδή εργάζονταν κανονικότατα.

Ζητάμε να μάθουμε αν οι απλοί πολίτες που συνεισέφεραν τα τρόφιμα για να τα μοιράζει ο κ. Αμπαζής και η παρέα του γνωρίζουν ή έθεσαν οι ίδιοι ως όρο να τα πάρουν οι αρεστοί του κ. Αμπαζή ή οι πολίτες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αναφορικά με την διανομή τροφίμων που είχε πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Χίου το καλοκαίρι με την χορήγηση τροφίμων από την Χρυσή Αυγή της Χίου, έστω και όψιμα, απαντάμε στον κ. Αμπαζή επιφανές στέλεχος του ΚΚΕ, που ενδιαφέρεται πολύ για τον λαό και την αλληλεγγύη και ο οποίος από τότε ωρυόταν τα εξής: Καλό θα ήταν να έρθει στα γραφεία του Συλλόγου μας για μια ώρα την ημέρα και να δει την πραγματική εξαθλίωση από ανθρώπους που πριν λίγους μήνες ήταν αξιοπρεπέστατοι και τώρα χωρίς δουλεία ή χωρίς να τους φτάνει το εισόδημά τους, παρακαλούν για λίγα τρόφιμα. Εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο έχουμε χρέος να τους βοηθήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο και αυτό κάναμε όταν δεχθήκαμε τα τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή, η οποία απάντησε άμεσα στο αίτημά μας και χωρίς να ζητήσει καμμία κομματική ταυτότητα, χωρίς τα παιδιά της Χρυσής Αυγής να μας πουν τίποτε για ψήφους, αλλά τα μόνα που ζήτησαν ήταν εκκαθαριστικά σημειώματα (και καλά έκαναν) για να πιστοποιήσουν ότι τα άτομα που θα λάμβαναν τα τρόφιμα είχαν όντως ανάγκη.

Η αντίδραση του κ. Αμπαζή και των λοιπών μας κάνει ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε δημόσια την Χρυσή Αυγή για την ευγενική και ανθρώπινη χειρονομία της να ταΐσει 100 μέλη μας και να πούμε στον κ. Αμπαζή ότι και πάλι θα ζητήσουμε ενίσχυση από τη Χρυσή Αυγή, αφού εκείνος και το κόμμα του μας την αρνήθηκε μ᾽αυτό τον χυδαίο τρόπο και ας βγάλει πάλι τις “ωραίες” βαρύγδουπες ανακοινώσεις του, τις οποίες και φυσικά δεν λαμβάνουμε υπ᾽όψη, αφού η ανάγκη για επιβίωση είναι ισχυρότερη όλων.
ellinikiafipnisis.blogspot.gr
Πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. τελικα οι μεν και οι δε, βοηθανε τους συναθρωπους η το κανουν για ψηφους.???πανο σε πτοματα πατανε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/12/13 11:41

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/12/13 13:02

    Μπορείς να μου πεις ρε παντελη απο που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα για την Χ.Α. αφού η ανακοίνωση του συλόγου άλλα λέει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/12/13 13:16

    Τα κουμούνια τώρα θα τα μάθουμε? Ξέρουμε πολύ καλά τι πράγμα είναι. Αλήτες και ανθέλληνες του κερατά. Να τους χαίρεται το συνταγματικό τόξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/12/13 18:38

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Η ΦΑΤΡΙΑ ΤΩΝ ((ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ))ΠΡΟΓΟΝΟΠΛΗΚΤΩΝ ΟΙ ΠΕΜΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΧΛΑΜΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΓΛΟΙΩΔΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ,ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΠΛΗΚΤΩΝ ,ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΝΟΟΥ ,ΑΜΦΙΝΟΜΟΥ ,ΕΥΡΗΜΑΧΟΥ ΑΓΕΛΑΟΥ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΝΕΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ,,(ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/12/13 18:45

    Ρε παιδια που βρηκε το χρημα ο μπεξης και ανοιγει γραφεια παντου ; σιγουρα οχι απο τα βιβλια ,παντως πρεπει να εχει μποχα η υποθεση ,και πολυ σπρωξιμο ,((ΕΥΑΓΟΡΑΣ Ο ΛΙΝΔΙΟΣ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/12/13 18:50

      Listepse praktoreio tou opap
      (Colossos o Rodios)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/12/13 19:00

      ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ; ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΑΤΟ ;ΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΦΑΝΤΟΥ ,

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/12/13 19:02

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΦΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΑ ΝΙΑΟΥΡΙΖΟΥΝΕ ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ,ΧΟΧΟΧΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/12/13 19:03

    gia soy Afantoy!!!!!! leventoxori !!!!!!!!okso oi pakistanoi !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/12/13 19:13

    Αριστοδημε εψαξα αυτο που εγραψες για το bohemian grove οντως ετσι ειναι ,με αυτο το περιεργο club που μελη του ειναι απο τους προεδρους των ΗΠΑ, τους ρολτσιλντ,και καθε καθε τρανταχτο ονομα εβραιων ,εχουν παρε δωσε οι ελληνες εθνικοι.και ολες τις εκδηλωσεις τους στην αμερικη τις κανουν στο bohemian hall ,,,οντως κατι βρομαει εδω να εισαι καλα που με προβληματισες ,συνεχειζω το ψαξιμο ,ΓΙΑΝΝΗΣ ,Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/12/13 19:19

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ; ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ,ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ,ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟΧΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ Τ'ΑΦΑΝΤΟΥ ,ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/12/13 19:26

    ΠΕΛΟΠΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ,ΕΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ,ΕΡΕ ΚΑΙ ΝΑΞΕΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΗΘΕΙΣ ;ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ,(ΠΕΙΣΑΝΔΡΟΣ Ο ΚΑΜΕΙΡΕΥΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *