ροή ειδήσεων

Ν. Σφακιανάκης: Το αδιαχώρητο στην πρεμιέρα! Τι είπε για Βανδή και τον πρωθυπουργό

Το αδιαχώρητο στην κυριολεξία έγινε χθες στο νυχτερινό κέντρο 'Εναστρον" όπου έκανε πρεμιέρα ο Νότης Σφακιανάκης με τους Goin' Through....
O κόσμος άρχισε να φθάνει στο μαγαζί από τις 11 και στις 12 ήταν ασφυκτικά γεμάτο από θαυμαστές του τραγουδιστή, που όλη τη νύχτα δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν και να φωνάζουν συνθήματα.



Ο Νότης τους ξάφνιασε όλους αφού εμφανίστηκε πρώτος στην πίστα, ακριβώς στις 12 και τραγούδησε 3 τραγούδια. Μόλις τελείωσε το "Καλλιτέχνης θα πει" ο τραγουδιστής καλωσόρισε τον κόσμο λέγοντας πως τους ευχαριστεί ενώ έδωσε για μια ακόμα φορά το πολιτικό του στίγμα, λέγοντας πως σύντομα θα γίνουν εκλογές.



Αναφέρθηκε και στη Δέσποινα Βανδή χωρίς όμως να πει το όνομά της, λέγοντας: " Χάλασε μια συνεργασία που μάλλον δεν θα έπρεπε να είχε γίνει."

Την ώρα που μιλούσε, εμφανίστηκε πίσω του η Ακρόπολη και ο Νότης είπε μεταξύ άλλων:



"Καλως ήρθατε στο σπιτικό μας ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες. Πριν έρθω εδω άκουγα τον πρωθυπουργό που δικός μου δεν είναι. Σύντομα θα γίνουν εκλογές. Να δώσετε το παρών για να διώξετε αυτούς που τυρανικά κυβερνούν. Μέχρι τις 15 Σεμπτεμβρίου είχα να αποφασίσει να μην τραγουδήσω φέτος αλλά με βοήθησαν οι συνεργάτες μου και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν κατάλαβα γιατί χάλασε η προηγούμενη συνεργασία. Απ΄ ότι κατάλαβα ο καθένας πρέπει να παρουσιάσει τα ηθικά του φρονήματα. Χάλασε μια συνεργασία που μάλλον δεν θα έπρεπε να είχε γίνει.Ευχαριστώ τους Goin through που αμέσως τάχθηκαν στο πλευρό μου".





Να σημειώσουμε ότι στην πρεμιέρα ο φωτογράφος του TLIFE δεν εντόπισε κάποιον επώνυμο από το χώρο της showbiz

Δες το βίντεο του TLIFE


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *