ροή ειδήσεων

H ΞΑΝΘΙΑ EΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ (φωτο)

Την Ιωάννα Δεμεντή επέλεξε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ως εθελόντρια στο Γραφείο Τύπου του. Προφανώς, εντυπωσιάστηκε... από το Βιογραφικό της: Μις Βόρεια Ελλάδα 2008, παρουσιάστρια των καλλιστείων Μις Μπικίνι, πανελίστρια σε trashtv εκπομπές με τον . Μίστερ Μπούτια, άγνωστο μοντέλλο (αλλά με πολλές αισθησιακές φωτογραφίσεις).

Την ώρα που χιλιάδες νέοι με μεταπτυχιακά δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, η Ιωάννα εμπλουτίζει..ο βιογραφικό της με τις ευλογίες του Άδωνι και περηφανεύεται ότι θα τον εκπροσωπήσει και Ελληνική Προεδρία 2014. «Θα φάτε φόλες από τον Ιανουάριο με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», λέει απευθυνόμενοι μέσω facebook προς «φτηνά βιζιτοδημοσιογραφάκια wannabee»! .


Την ξανθιά, εθελόντρια, Ιωάννα Δεμεντή σύμβουλο του Αδωνι Γεωργιάδη με το. μεγάλο στόμα, αποκαλύπτει Το ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής! Με αισθησιακές φωτογραφίσεις και προϋπηρεσία πανελίστριας με τον Μίστερ Μπούτια, έπεισε τον Αδωνι να την πάρει στο γραφείο Τύπου του για να εμπλουτίσει το βιογραφικό της.







ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ESPRESSO:
Αυτή η κοπέλα όχι μόνο δεν κουράζεται ποτέ, αλλά δεν. κολλάει να πει τη γνώμη της χωρίς φόβο και πάθος. Για την Ιωάννα Δεμεντή οι είκοσι τέσσερις ώρες της ημέρας είναι λίγες. «Εχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφορικής στα ΤΕΙ Αθήνας, είμαι πτυχιούχος σχολής aerobic-fitness και παραδίδω μαθήματα. Κάνω μαθήματα φωνητικής και εμφανίζομαι στο πάνελ της εκπομπής του Φίλιππου Καμπούρη». Δηλώνει δυναμική και πολυπράγμων. «Μου αρέσει να ασχολούμαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Είμαι ανήσυχη φύση». Παρά το νεαρό της ηλικίας της, διαθέτει αρκετή επαγγελματική εμπειρία. «Στο παρελθόν έχω υπάρξει προπονήτρια μπάσκετ. Εχω ασχοληθεί με το μόντελινγκ και τις δημόσιες σχέσεις. Αυτό το διάστημα παραδίδω μαθήματα aerobic, γιόγκα, pilates και body sculpting σε γυμναστήρια. Επίσης, εμφανίζομαι και στην τηλεόραση. Ομολογώ πως το πρόγραμμά μου είναι κάπως φορτωμένο, αλλά μου αρέσει!»



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *