επικαιρότητα

Κολοσσός Ρόδου: Τριπλή προσφορά αγάπης (photos)

Κοινή δράση αγάπης είχαμε από παιδιά του Ερασιτέχνη Κολοσσού Ρόδου, παίκτες της ΚΑΕ και την επίσημη μασκότ των νησιωτών....


Αντιπροσωπία του Α.Ο., παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη και ο «Κολοσσάρας» βρέθηκαν στοΓενικό Νοσοκομείο Ρόδου, το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου και τον Άγιο Παντελεήμονα, μοίρασαν χαρά και πολλά δώρα στα παιδιά. Στο νοσοκομείο τους υποδέχθηκε η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής Ντίνα Μαχαιρίδη, μαζί με το προσωπικό του τμήματος. Επισκέφθηκαν όλα τα παιδάκια που αυτή την εποχή βρίσκονται εκεί, αντιμετωπίζοντας θέματα υγείας.

Στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου τους υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος του Κέντρου Χρόνιων Παθήσεων και δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Καρνάβας, ο οποίος μίλησε στους παίκτες για το πνεύμα της αγωνιστικότητας και τις αξίες της αλληλεγγύης. Στη συνέχεια, τα κορίτσια του κέντρου έλαβαν τα δώρα τους και πολλές ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ η αποστολή επισκέφθηκε αμέσως μετά την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και παρέδωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας, για να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Με ανακοίνωσή του ο Κολοσσός Ρόδου ενημερώνει: «Τα παιχνίδια ήταν συνδρομή του πολυκαταστήματος παιχνιδιών Jumbo».

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης