επικαιρότητα

Εξαφάνιση των tablets προέβλεψε ο CEO της BlackBerry

Θεωρεί πως ελάχιστοι θα τα χρησιμοποιούν σε πέντε χρόνια

Η BlackBerry περνάει δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Το iPhone και το Android έχουν κλέψει όλο το μερίδιο της αγοράς... των smartphones, ενώ οι πρόσφατες κυκλοφορίες προϊόντων της BlackBerry δεν πήγαν και τόσο καλά.Είναι άσχημα τα πράγματα για την εταιρεία, ωστόσο ο CEO της λέει ότι δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω και περιμένουν πότε θα περάσει η καταιγίδα και η μόδα του iPad και των tablets θα εξαφανιστεί.Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο CEO της BlackBerry Thorsten Heins, δήλωσε ότι το μέλλον των tablets δεν είναι κάλο και ότι σε πέντε χρόνια από τώρα ελάχιστοι θα τα χρησιμοποιούν διότι δεν είναι πρακτικά.

Επιπλέον τόνισε ότι η BlackBerry θα γίνει ο νέος αρχηγός στο mobile computing και ότι στοχεύουν να κερδίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο μπορούν, χωρίς να αντιγράφουν τους άλλους.

Επίσης, σημείωσε ότι οι φαν του BlackBerry δεν πρέπει να ανησυχούν διότι έχει σπουδαίες ιδέες οι οποίες θα κάνουν την εταιρεία να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Μέχρι στιγμής η μονή ιδέα που γνωρίζουμε ότι έχει, είναι ότι θα δώσει την άδεια του λειτουργικού συστήματος του BlackBerry 10 σε άλλες εταιρείες, στοχεύοντας να προσελκύσει ορισμένες από αυτές που χρησιμοποιούν το Android.
techit.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά