ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: Ο ΝΕΟΚΟΡΟΣ, η μητέρα, η 17χρονη και οι... ΜΑΛΑΞΕΙΣ!

Πλήρη άγνοια για τις … ερωτικές υπηρεσίες που προσπάθησε η 17χρονη να πείσει να δεχτεί ο 25χρονος νεοκόρος, δήλωσε ότι είχε η 33χρονη...
αθίγγανη που κατηγορείται για μαστροπεία και ηθική αυτουργία σε κλοπή και χθες απολογήθηκε στην ανακρίτρια Ρόδου.

Η 33χρονη με σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνου Μπούτσικου αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής της μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Πιο συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη συνοδευόμενη από το δικηγόρο της κ. Πολύβιο Γαλιουδάκη ισχυρίστηκε χθες απολογούμενη πως απλώς έτυχε να βρίσκεται στο σημείο που έγινε το όλο περιστατικό όμως ουδεμία ανάμιξη έχει με την υπόθεση, ενώ επεσήμανε πως η κοπέλα είναι αρκετά μεγάλη για να την επηρεάσει η ίδια.

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν το μεσημέρι στις 9 Ιανουαρίου 2014, όταν η 33χρονη αθίγγανη συνάντησε στη περιοχή του Σαν Φραγκίσκο τον 25χρονο, τον πλησίασε και του πρότεινε να δώσει το ποσό των 5 ευρώ προκειμένου η 17χρονη ομόφυλη της που βρίσκονταν μαζί της να του κάνει …μαλάξεις!

Ο 25χρονος έδωσε στην 33χρονη τα χρήματα, ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση και τότε η αθίγγανη έσπρωξε επάνω του την 17χρονη η οποία με πρόφαση ότι τον αγκαλιάζει για να τον ευχαριστήσει, του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *