ροή ειδήσεων

Δωρεά 60 δενδρυλλίων στη Ρόδο από τον Όμιλο Υγεία

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Υγεία, τα νοσοκομεία Υγεία και Μητέρα προχώρησε στη δωρεάν 60 δενδρυλλίων της κατηγορίας Golden Crest στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου...

Στη δωρεά 60 δενδρυλλίων κατηγορίας Golden Crest στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προχώρησαν τα νοσοκομεία Υγεία και Μητέρα, στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Υγεία.

Τα δενδρύλλια, τα οποία κοσμούσαν τον περιβάλλοντα χώρο των νοσοκομείων κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, παραδόθηκαν στο Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου Α.Ε. με σκοπό τη δενδροφύτευσή τους στις περιοχές του νησιού της Ρόδου που επλήγησαν από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι 2013.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση του ομίλου Υγεία για την προσφορά και τόνισε: «Ο Όμιλος Υγεία έχει επανειλημμένως συνεισφέρει, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, στην πρόοδο και στην ευημερία της ελληνικής κοινωνίας, και έχει αποδείξει την ευαισθησία του σε ό, τι αφορά τις ανθρώπινες αξίες, τον πολιτισμό και την προστασία του περιβάλλοντος. Τα δένδρα θα φυτευτούν, κατόπιν συνεννοήσεως με την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ρόδου και τους γεωπόνους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στον ορεινό όγκο του Προφήτη Ηλία, όπου υπάρχουν οι δημοτικές κατασκηνώσεις. Ο ορεινός όγκος του Προφήτη Ηλία, ως το υψηλότερο σημείο του νησιού της Ρόδου, κρίνεται ως η καταλληλότερη τοποθεσία, προκειμένου τα προσφερόμενα δενδρύλλια να ευδοκιμήσουν».

Από την πλευρά της η διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Υγεία κ. Αρετή Σουβατζόγλου επεσήμανε: «Βασική μας μέριμνα εκτός από τη συνεχή προστασία της υγείας, δημόσιας ή ιδιωτικής, είναι και η φροντίδα και βιωσιμότητα του περιβάλλοντος, που αποτελούν δύο από τις πιο ξεκάθαρες δεσμεύσεις του Ομίλου Υγεία. Με γνώμονα την ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον, ευελπιστούμε ότι η προσφορά μας θα δώσει μια νέα πνοή στις πληγείσες περιοχές της Ρόδου».


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/1/14 01:46

    ΞΕΦΟΡΤΏΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΨΕΚΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *