ροή ειδήσεων

ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Στην Ελλάδα σήμερα δεν υφίσταται μεταναστευτική πολιτική, παρά τον αθρόο αριθμό λαθρομεταναστών που καθημερινά κατακλύζουν την πατρίδα μας. Παράλληλα η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των λαθρομεταναστών, έχουν... ως δηλωμένο θρήσκευμα τους τον μουσουλμανισμό. Χωρίς να εστιάζουμε σε θρησκευτικές η άλλες προκαταλήψεις, οφείλουμε όμως να επισημάνουμε ότι όταν το θρησκευτικό συναίσθημα παίρνει πολιτικό χαρακτήρα (Πολιτικό Ισλάμ) και ειδικότερα όταν διέπεται από φανατισμό, ιδεοληψίες, δογματισμό, και πάσης φύσεως διαχωρισμούς των ανθρώπων (κατώτερη θέση της γυναίκας, καταστρατήγηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, απάνθρωπες τιμωρίες) και γενικότερα με ό,τι σχετίζεται με αντιδημοκρατικές αντιλήψεις αντίθετες με τον ανθρωπιστικό Ευρωπαϊκό πολιτισμό και αξίες, τότε στα πλαίσια αυτά με άξονα την προστασία της Εθνικής αλλά και Ευρωπαϊκής μας ταυτότητας, δεν μπορούμε να μένουμε άλλο αδιάφοροι και αμέτοχοι.

Κατόπιν αυτών το Πολιτικό μας Κίνημα «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» προτείνει:

1) Άμεση θέσπιση μεταναστευτικής πολιτικής και προσαρμογή της νομοθεσίας.

2) Κατάργηση κάθε είδους θρησκευτικής εκδήλωσης σε ανοικτούς χώρους που προσβάλλει το ανθρωπιστικό αίσθημα και καταρρακώνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Βασανισμοί, αιματοχυσίες και κάθε είδους βιαιοπραγίες είναι απαράδεκτο σε μία δημοκρατική χώρα να τελούνται τη συναινέσει μάλιστα της Πολιτείας και να καταστρατηγούν τις βασικές ανθρωπιστικές αξίες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.

3) Άμεση κατάργηση του νόμου της Σαρίας που δυστυχώς σήμερα ακόμα, εφαρμόζεται στην Θράκη μας, μοναδική περίπτωση εφαρμογής της σε Ευρωπαϊκό έδαφος.

4) Όποιος Μουσουλμάνος εισέρχεται σε Ευρωπαϊκό έδαφος οφείλει εγγράφως να δηλώνει την πίστη του και αφοσίωση του στους Ευρωπαϊκούς νόμους και στο Σύνταγμα της χώρας όπου θα διαμένει, και ότι σε καμία περίπτωση ούτε αυτός ,αλλά ούτε και τα παιδιά του δεν θα ζητήσουν ποτέ την εφαρμογή του νόμου της Σαρία σε Ευρωπαϊκό έδαφος, ως αντιτιθέμενη στα Ευρωπαϊκά ανθρωπιστικά και δημοκρατικά ιδεώδη, αλλά και στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία .Στην αντίθετη περίπτωση, άρνηση παροχής διαμονής και άμεση απέλαση τους.

5) Κανένα τζαμί ή τέμενος, δεν θα κτίζεται και δεν θα λειτουργεί σε Εθνικό έδαφος, εάν δεν υπόκειται σε Κρατικό έλεγχο και όταν διαπιστωθεί ότι παρεκκλίνει από την θρησκευτική, κοινωνική και ανθρωπιστική λειτουργία του. Η Πολιτεία θα διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα όταν διαπιστωθεί άλλη δραστηριότητα, πλην των ανωτέρω, να αναστέλλει την λειτουργία του και να απελαύνει άμεσα τους υπαίτιους. Για την χορήγηση αδείας κτίσεως και λειτουργίας, θα πρέπει να συνηγορεί και η κοινότητα στα διοικητικά πλαίσια της οποίας θα λειτουργεί το τζαμί ή τέμενος.



emprosellada.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *