ροή ειδήσεων

Δείτε πως είναι σήμερα το άλλοτε πολυτελές Costa Concordia [ΦΩΤΟΣ]

Δύο χρόνια από τότε που το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia, έπειτα από κακό χειρισμό του καπετάνιου, Φραντσέσκο Σκετίνο, προσέκρουσε.... σε ύφαλο σκορπώντας το θάνατο σε 32 ανθρώπους, φωτογραφίες από το εσωτερικό του βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στρώματα αναποδογυρισμένα, έπιπλα αλλοιωμένα από τη θάλασσα, προσωπικά αντικείμενα παραδομένα στην ανελέητη ορμή του νερού, παράθυρα σπασμένα, σκεπάσματα κιτρινιασμένα, είναι όσα απομένουν στο κρουαζιερόπλοιο που έμελλε να παρασύρει στον υγρό θάνατο ταξιδιώτες που λαχταρούσαν να δουν από κοντά μαγικούς τόπους και να απολαύσουν τις διακοπές τους.



Λίγες ημέρες από τις εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιήθηκαν έξω από το δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη του Σκετίνο, το δικαστήριο του Γκροσέτο αποφάσισε πως οι δικαστές, δικηγόροι, σύμβουλοι και οι ειδικοί που θα ανέβουν για πρώτη φορά στο κουφάρι του πλοίου στις 23 Ιανουαρίου, θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν ειδικά αντιολισθητικά παπούτσια, κράνη και σωσίβιο.

Η δεύτερη επίσκεψη των ειδικών αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου, όπου θα εξεταστεί η ηλεκτρογεννήτρια που το μοιραίο εκείνο βράδυ φέρεται πως παρουσίασε βλάβη.








Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *