ροή ειδήσεων

Η Ελλάδα κορυφαίος τουριστικός προορισμός σύμφωνα με την Huffington Post

Στη δεύτερη θέση των 7 σημαντικότερων προορισμών για το 2014 κατατάσσει την Ελλάδα η Peggy Goldman, ειδικός σε θέματα τουρισμού... και επικεφαλής του πρακτορείου Friendly Planet Travel, σε άρθρο της στη διαδικτυακή HUFFINGTON POST, με τίτλο «The Top 7 International Destinations You Need to Visit in 2014».

Όπως υποστηρίζει η Goldman, «η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να επανακτήσει τη δημοτικότητά της το 2014 και παρόλο που τα τελευταία χρόνια υπέφερε από οικονομικά προβλήματα, αυτά δεν φάνηκαν να επηρεάζουν ποτέ την ασφάλεια των ταξιδιωτών στη χώρα ή την ομορφιά των εκπληκτικών της τοπίων».

Παράλληλα, προβάλλεται η πρόβλεψη του προέδρου του ΣΕΤΕ, Ανδρέα Ανδρεάδη ότι το 2014 θα είναι η δημοφιλέστερη χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό που αναμένεται να φθάσει τα 18 εκατομμύρια επισκέπτες. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται επίσης στη μοναδικότητα των ελληνικών νησιών και τον χαρακτήρα της Αθήνας, «κομβικού σημείου ιστορίας και πολιτισμού, αλλά και λίκνο του δυτικού πολιτισμού», όλα αυτά σε συνδυασμό με πρωτοφανώς χαμηλές τιμές προς τους ξένους τουρίστες.
huffingtonpost.com


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *