ροή ειδήσεων

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΡΟΔΙΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Αναγνώστης:

Κατηγορώ την χρυσή αυγή για εξαπάτηση παραπλάνηση και προδοσία!

Με ποιο δικαίωμα η χρυσή αυγή αποκαλεί...πολιτιστική κληρονομιά τα νεκροταφεία των καταπατητών Τούρκων? και πως στις τάξεις της έχει και μουσουλμάνους? ξέραμε πως έχουν Αλβανούς στο πυρήνα του κινήματος ,όχι όμως και μωαμεθανούς! το προχωρήσατε βλέπω! αποκαλείτε ιερό βιβλίο το κοράνι ? το βιβλίο του μίσους!!? βάλτε περισσότερα »



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/2/14 00:34

    ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΑΚΙΑ,,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/14 00:36

    Αυτά είναι,,έχει κανένας καμιά απορία? το θέμα μιλάει μόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/2/14 00:36

    ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ,,,,ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/14 15:09

      ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ,ΠΟΣΟ Μ@@@ΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/2/14 01:57

    Κάτι τέτοια παράσιτα σαν και εσάς βλάκες αγράμματους και ζηλωτές ειναι που καταστρέψατε την Χρύση αυγή μάθετε λοιπόν οι ΔΗΘΕΝ οτι ο Εθνικισμός δεν σημαίνει οτι δεν δεχόμαστε και τις υπόλοιπες θρησκείες σημαίνει οτι δεχόμαστε και τιμούμε το έθνος , τι έγινε απέτυχε το σχέδιο σας μογγολακια με την προβοκάτσια και τωρα προσπαθείτε να το γυρίσετε, αλλιώς καιρός ειναι να φύγουν όλοι οι διανοητικά καθηστερημενοι απο το κόμμα και να δει ο κόσμος τη σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΝΙΚΙΣΜΟΣ εαν φυσικά είστε του κόμματος και δεν είστε απο αυτους τους βλακες που πετάξαμε απο τα γραφεία μας που πιστεύανε οτι ήταν οι γιοι του Απόλλωνα μην βράσω ασεβείς , ναρκισσιστες και παράφρονες αυτά ομως ο υπόλοιπος κοσμος δεν τα ξερει !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/14 13:05

      Φιλε μονο σε ενα δεν εχεις δικιο. Η ΧΑ δεν καταστραφηκε και ουτε θα καταστραφει. ,Ζητω η ΧΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/2/14 16:18

      Δεν διευκρινίζουν για ποιους είναι ιερό βιβλίο βρε νούμερα!!διαβάστε γαμώ την μαλλάκια σας μέσα !!!στις ανακοινώσεις σε όλα τα σάιτ!!όχι στην παρούσα δημοσίευση!! ΒΛΉΜΑΤΑ!!! ΑΠΌ ΠΌΤΕ ΡΕ ΌΡΓΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΆ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΏΝ ;;;;;ΤΙ ΚΆΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΆΦΩ ΡΕ !!ΜΕ ΖΏΑ ΈΧΩ ΝΑ ΚΆΝΩ!!! ΛΟΙΠΌΝ ΤΟΥΡΚΟ ΦΊΛΟΙ !!ΑΥΤΌ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΣΑΣ!! ΝΑ ΠΆΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΥΣ ΓΙΑ ΨΉΦΟΥΣ!!! Κατάντια ρε πουστη μου!! ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΟΥ ΓΈΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΤΕ ΠΌΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΒΡΑΊΟΙ ΕΊΣΤΕ!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος24/2/14 05:10

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΗΣΤΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΗΠΝΗΣΕ. ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΜΚΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/14 16:04

      Ακούγεται λες και είσαι του Άρτεμη σωστά ΦΙΛΙΠΠΊΝΕΖΑ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος24/2/14 06:33

    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΌΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/2/14 08:58

    απο μαλωνης καλιμνιδης εγηνες ΕΛΕΥΣΙΟΣ ΔΙΑΓΟΡΙΔΙΟΣ.τι καραγκιοζης είσαι!!!!!!!!και μην παραποιης το δελτιο τυπου της χρυσης αυγης πανιβλακα ουτε και να γραφεις το ενα σχολιο μετα το αλλο 12:34, 12:36, 12:36 ζωο ε ζωο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/2/14 09:30

    Ξεκίνησαν οι κωλοτούμπες! Μάλλον συνεχίζουν. Οι πρώτες κωλοτούμπες έγιναν τότε με τις προφυλακίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/2/14 10:10

    ΠΟΣΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΆΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/2/14 10:19

    ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΙΟ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/2/14 12:44


    Ποιος σου ειπε ρε ουφο οτι το κορανι ειναι ιερο βιβλιο για εμας. Για τους μουσουλμανους ειναι. Και φυσικα ειναι δικαιωμα τους να πιστευουν σε οποιον θεο θελουν και να εxoυν ιερο , οποιο βιβλιο θελουν αρκει να μην βλαπτει την πατριδα μας. Τελικα εσεις και τα αφε τικα σας του συστηματος της κλεπτοκρατιας βλεποντας οτι ολες οι αθλιες μεθοδευσεις κατα της ΧΑ δεν βγηκαν και ο κοσμος αγκαλιαζει ολο και περισσοτερο το εθνικιστικο κομμα , σκαρφιστηκατε αυτην την αθλια , επικινδυνη και παρανοηκη προβοκατσια, για να χτυπησετε την ΧΑ, με την ελπιδα καποιος ανισοροπος μουσουλμανος να κανει την τραγικη βλακεια και να χτυπησει κανεναν χρυσαυγιτη. Τωτε χρησιμοποιωντας τον φοβο ελπιζετε να.ανακοψετε το ρευμα προς την ΧΑ. Αθλια μεθοδευση, απο αθλιους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/2/14 12:49

    Τι εγινε μετα τις δεκα και τεταρτο και δεν υπαρχουν αλλα σχολια; Ειδατε οτι σας εκραξαν ολοι και δεν εγκρινετε αλλα σχολια; χα χα χα χα. Πολυ δημοκρατικο μπλοκ εχετε. Μην.μου πειτε οτι δεν υπαρχουν γιατι εγω εστειλα σχολιο καθολου υβριστικο και το εφαγε το μαυρο σκοταδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/2/14 13:07

    Ενα παραξενο πραγμα ολα τα λαμογια τοσα χρονια πινουν τρωνε κανεις δεν επαθε τιποτα τωρα που φοβουντε μην βγει η ΧΑ εχει παει η μιση μεσα ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ και οπου να ναι θα βαλουν και την αλλη μιση μεσα σιγουρο αυτο.
    ΛΕΩ ΕΓΩ κατι δεν βρωμαει για να τους κυνηγανε τοσο πολυ και να τους χωσουν τοσο γρηγορα μεσα?
    Αρση ασυλιας τακα τακα , κοψιμο αποζημιωσης τακα τακα , τα καναλια οσο μπορουν δεν τους βγαζουν δεν του καλουν , και και και ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ , το συστημα δεν τους θελει και ολοι τους κατηγορουν για τα παντα.
    Οποιος δεν καταλαβαινει τι σημαινουν ολα αυτα και ακομα ψαχνει να βρει λογους για να τους θελει μεσα , απλα καποια αντζεντα εχει και απο καπου εχει να φαει η εχει φαει και φοβαται.
    Υπομονη ερχεται συριζα(πασοκ) δηλαδη και ολη η ΧΑ θα ειναι φυλακη οποτε θα σωθειτε ολοι εσεις.
    Να δω τι σωτηρια θα εχετε αλλα ετσι μαθαινει ο ελληνας πρεπει να του μπει βαθεια οπως και με το ΓΑΠ που ολοι θελαν να τον δοκιμασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/14 16:16

      Δεν διευκρινίζουν για ποιους είναι ιερό βιβλίο βρε νούμερα!!διαβάστε γαμώ την μαλλάκια σας μέσα !!! ΒΛΉΜΑΤΑ!!! ΑΠΌ ΠΌΤΕ ΡΕ ΌΡΓΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΆ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΏΝ ;;;;;ΤΙ ΚΆΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΆΦΩ ΡΕ !!ΜΕ ΖΏΑ ΈΧΩ ΝΑ ΚΆΝΩ!!! ΛΟΙΠΌΝ ΤΟΥΡΚΟ ΦΊΛΟΙ !!ΑΥΤΌ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΣΑΣ!! ΝΑ ΠΆΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΥΣ ΓΙΑ ΨΉΦΟΥΣ!!! Κατάντια ρε πουστη μου!! ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΟΥ ΓΈΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΤΕ ΠΌΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΒΡΑΊΟΙ ΕΊΣΤΕ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/2/14 09:51

      Στειλε αυτες τις μαλακιες που γραφεις στα αφεντικα σου για να σε πληρωσουν

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος24/2/14 13:23

    Αυτος οο δηθεν ροδιτης πατριωτης, ουτε πατριωτης ουτε τιποτε αλλο δεν ειναι εκτος απο ενα σκουλικι προβοκατορας. Πιθανον να ειναι και αυτος που εκανε την αθλια προβοκατσια στο μουσουλμανικο νεκροταφειο. Ας μας πει μονο ποσα πηρε απο τα λαμογια ανθελληνες του κλεπτοκρατικου τοξου; Για να καταλαβετε ποσο τρομοκρατημενοι ειναι απο την ραγραια ανοδο του κοματος μας που ουτε μια προβοκατσια της προκοπης δεν μπορουν να σκαρωσουν. Ξοδευουν λευτα σε ηλιθιους, τυπου διαγοριδων, και γελαει ο κοσμος. Ειμαι βεβαιος οτι θα αρπαξουν την ευκαιρια οι εγκυροι δημοσιογραφοι τυπουπρετεντερη και θαμας πριξουν με τα υποτιθεμενα γεγονοτα στο μουσουλμανικο νεκροταφειο.Αυτα μας δειχνουν ξεκαθαρα οτι η ΧΑ χτυπαει πρωτια ανετα. Το επομενο βημα ειναι η νοθεια στις εκλογες, στην καλυτερη περιπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος24/2/14 16:14

    Δεν διευκρινίζουν για ποιους είναι ιερό βιβλίο βρε νούμερα!!διαβάστε γαμώ την μαλλάκια σας μέσα !!!ΒΛΉΜΑΤΑ!!! ΑΠΌ ΠΌΤΕ ΡΕ ΌΡΓΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΆ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΏΝ ;;;;;ΤΙ ΚΆΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΆΦΩ ΡΕ !!ΜΕ ΖΏΑ ΈΧΩ ΝΑ ΚΆΝΩ!!! ΛΟΙΠΌΝ ΤΟΥΡΚΟ ΦΊΛΟΙ !!ΑΥΤΌ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΣΑΣ!! ΝΑ ΠΆΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΥΣ ΓΙΑ ΨΉΦΟΥΣ!!! Κατάντια ρε πουστη μου!! ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΟΥ ΓΈΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΤΕ ΠΌΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΒΡΑΊΟΙ ΕΊΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/2/14 01:04

    Ρε κοπριτη νομιζεις οτι με τις μαλα....ες που γραφεις προσφερεις υπηρεσια στα αφεντικα σου; Εισαι τοσομαλακας που ουτε αυτο δεν καταφερνεις. Βρες επειγοντως αλλη σ κοφαντια εναντιον της ΧΑ γιατι θα σου διακοψουν την μιστοδοσια σου. Τετοιες λαμογιες ;να κανεις και η ΧΑ θα ειναι πρωτο κομμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *