επικαιρότητα

Οι μικρές ηρωίδες που αντιμετώπισαν τη μηνιγγίτιδα – Συγκινητική εκστρατεία ενημέρωσης

Ένα ξεχωριστό τρόπο για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμου διάλεξαν φιλανθρωπικά σωματεία
που προσπαθούν να σταθούν και να βοηθήσουν... τα παιδιά που έχουν προσβληθεί από μηνιγγίτιδα. Η καμπάνια που ξεκίνησαν δείχνει φωτογραφίες των παιδιών που αντιμετωπίζουν την ασθένεια και συγκινεί.

Η μικρή Amber Travers ήταν μόλις 2 χρόνων όταν κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της από τη μηνιγγίτιδα, όταν οι γιατροί πήραν τη δύσκολη απόφαση να ακρωτηριάσουν τα μέλη της. Τρία χρόνια μετά, στα 5 της, η Amber είναι η νεότερη από τις μικρές ηρωίδες που συμμετέχουν στην εκστρατεία για την ενημέρωση γύρω από την ασθένεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Amber φωτογραφήθηκε μαζί με την 8χρονη αδελφή της Jade από το φωτογραφικό φακό της Anne Geddes για να συμμετάσχει στο project των σωματείων “Meningitis Now” και “Meningitides Research Foundation”.
Όπως αναφέρουν μάλιστα τα μέχρι τώρα στοιχεία, η μηνιγγίτιδα προσβάλει 3.400 άτομα το χρόνο στην Βρετανία, τα περισσότερα από τα οποία είναι παιδιά και έφηβοι.

Τέλος, στην εκστρατεία συμμετέχουν και άλλα κορίτσια που έδειξαν θάρρος και αντιμετώπισαν το πρόβλημα υγείας τους με ηρωισμό, όπως η 8χρονη Harvey Parry και η Ellie-May Challis, που προβλήθηκε από την ασθένεια όταν ήταν 16 μηνών.

Parapona-Rodou

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης