ροή ειδήσεων

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ “ΝΕΡΩΝΑ” ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!

Έχει παρέλθει χρονικό διάστημα παραπάνω του ενός έτους από την σύλληψη του “Νέρωνα” στο νησί της Ρόδου. Ο “Νέρωνας” βρέθηκε όμηρος των κρατικών και κατηγορούμενος....
για σωρεία εμπρησμών και άλλες επιθέσεις εναντίον ποικίλλων στόχων στο νησί. Το επιμύθιο των κρατικών αρχών ασφαλείας βρίθει ψεμάτων και τερατολογιών. Οι μπάτσοι κάνουν το άσπρο-μαύρο στην προσπάθειά τους να παρουσιάσουν “επιτυχίες”. Στην προκειμένη περίπτωση ο απώτερος σκοπός τους είναι η υποτίμηση της δράσης του συντρόφου μας.

Οι κρατικοί λακέδες προσπαθούν να αποδώσουν τα κίνητρα της δράσης του σε προβλήματα ψυχικής υγείας ή σε διάφορα άλλα εγγενή κοινωνικά αίτια (ανεργία - οικονομική ανέχεια). Οι μπάτσοι επιδιώκουν να παρουσιάσουν “έργο”, να δικαιολογήσουν τον μισθό τους και την σχόλη τους. Ήταν πάντοτε εχθροί μας και πάντοτε τέτοιοι θα είναι για εμάς. Η αντίσταση των αγωνιζομένων ανθρώπων απέναντι στο ανθελληνικό καθεστώς δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Οι κίνδυνοι πολλοί και οι πιθανότητες της πρόσκαιρης ήττας σε μια καθημερινή μάχη από τις πολλές που διεξάγονται τα τελευταία χρόνια στον ελλαδικό χώρο αυξάνονται αναλόγως προς την ένταση της μαχητικότητας στους δρόμους.

Το μείζον στην περίπτωσή μας είναι ότι ο σύντροφος “Νέρωνας” έδρασε εντελώς ανεξάρτητα ως ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ, υποστηρίζοντας παρά ταύτα έμπρακτα και πολύμορφα τον αγώνα της οργάνωσής μας. Τον τιμούμε για το θάρρος, την αυτοπειθαρχία και την ανιδιοτέλειά του, την ειλικρίνεια, την πίστη και την αφοσίωσή του και την μεγάλη προσφορά του στον αγώνα μας, ο οποίος είναι ο αγώνας όλων των ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ και ΕθΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ για να υψώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα!

Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές ΤΙΜΟΥΜΕ τους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ με A κεφαλαίο κι όχι τους χαρτογιακάδες και τους διάφορους σφουγγοκωλάριους που κρύβονται πίσω από ταμπέλες και τύπους. Ο επαναστατικός αγώνας είναι ολιστικός. Σε ένα ανθελληνικό καθεστώς, όλα και όλοι είναι δυνάμει εχθροί μας.

Επειδή η υπόθεση του συντρόφου μας είναι εν εξελίξει και τίποτα δεν έχει αποδειχτεί σε βάρος του ή έχει τελεσιδικήσει, θα αναφέρουμε επιγραμματικά τα κύρια σημεία του κατηγορητηρίου που του έχουν αποδώσει. Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Η επαναστατική δράση του “Νέρωνα” στη Ρόδο φέρεται να περιλαμβάνει τα κάτωθι:

• Στις 17-09-2010 πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ΣΧΟΠ Νοτίου Αιγαίου στην οδό Βορείου Ηπείρου.

• Στις 23-12-2010 πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου «Η Αδελφοσύνη».

• Στις 02-03-2011 και στις 26-09-2011 πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα εμπρηστικές επιθέσεις στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Στις 05-10-2011 πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Κ.Κ.Ε.

• Στις 24-05-2011 πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση στην κατάληψη του κυλικείου του παλαιού συσσιτίου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

• Στις 15-07-2011 πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση σε κτήριο της οδού Δημοκρατίας 1, το οποίο είναι κυριότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

• Στις 27-10-2011 πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση στην εκκλησία της Ανάληψης.

• Στις 26-12-2011 πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση στο ιδιωτικό φροντιστήριο Πυθαγόρας.

• Στις 29-12-2011 πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ.

• Στις 20-01-2012 πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση στην είσοδο του Τουρκικού Προξενείου.

• Στις αρχές του 2012 προκλήθηκαν φθορές στους τάφους του Συμμαχικού Νεκροταφείου.

Τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου έκαναν λόγο για έναν 24χρονο εμπρηστή που ομολόγησε διακεκριμένες φθορές σε δημόσια κτήρια και σε γραφεία κομμάτων, ενώ κρίθηκε υπότροπος σε αδικήματα του είδους, υπαίτιος 14 εμπρησμών, μεταξύ άλλων στη βιβλιοθήκη της Ροδιακής Έπαυλης στις 06-04-2010, σε κομματικά γραφεία, στο Τουρκικό Προξενείο, σε εκκλησία, σε φροντιστήριο για φθορές στο συμμαχικό νεκροταφείο.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του περιλαμβάνει επιπρόσθετες κατηγορίες για τις πράξεις της απειλής, της οπλοφορίας και της οπλοκατοχής, ενώ έχει συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ως υπαίτιος φθορών (graffiti) στο δικαστικό μέγαρο. Αναφέρεται ότι: “Περί ώραν 06.00 το πρωί της Πέμπτης ο 24χρονος κατελήφθη από δικαστικό υπάλληλο να αναγράφει ναζιστικά συνθήματα στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου. Του έγινε παρατήρηση και τότε φέρεται να τον απείλησε με μαχαίρι και να τράπηκε πεζός σε φυγή. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 32 εκατοστών, τοποθετημένο μέσα σε αυτοσχέδια θήκη, ένας μαρκαδόρος μαύρου χρώματος, ένα πλαστικό μπουκάλι στο οποίο αναγράφονταν ο αριθμός κυκλοφορίας οχήματος του δικαστικού υπαλλήλου και ένα ζευγάρι γάντια”.

Μέσα σε έναν κυκεώνα λάσπης, αναφέρονται τα εξής τραγελαφικά και ύπουλα κατασκευασμένα γεγονότα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα:

“Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι είναι ο δράστης της πρόσφατης επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής αλλά κι εκείνος που βεβήλωσε πέρσι το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων στη Μεσαιωνική Πόλη, γράφοντας μάλιστα στο Μνημείο τα αρχικά της ναζιστικής οργάνωσης Α.Μ.Ε. “Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές”.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και τα ακόλουθα γελοία και ανυπόστατα:

“Στελέχη της Χρυσής Αυγής γνωρίζουν πολύ καλά την οργάνωση Α.Μ.Ε., αφού μέχρι πριν από τρία χρόνια τα μέλη της βρίσκονταν στους κόλπους της, αλλά πήραν "διαζύγιο" λόγω των εξτρεμιστικών θέσεων, αλλά και ενεργειών στις οποίες ήθελαν να προχωρήσουν. Ανάμεσα στις δύο οργανώσεις μαίνεται ένας πόλεμος και όπως λένε οι Χρυσαυγίτες, τους χωρίζει αβυσσαλέο χάος. Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος κατελήφθη μετά από έλεγχο αστυνομικών, την 6η Μαΐου 2012, να αναγράφει με κάρβουνο συνθήματα της "Χρυσής Αυγής" σε πολυκατάστημα στην οδό Κ. Τσαλδάρη και σε τοίχο στην συνοικία του Αγίου Ιωάννη. Στην κατοχή του βρέθηκαν κάρβουνα και ένα σκεπάρνι. Ο ίδιος εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και οι αστυνομικοί μετά από εισαγγελική παραγγελία τον άφησαν ελεύθερο. Στον 24χρονο, που είχε αφεθεί την 27η Μαρτίου 2012 ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα Ρόδου, αποδίδονται 14 εμπρησμοί στο νησί”.

Όσον αφορά τα παραπάνω, να ξεκαθαρίσουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η ύπουλη προσπάθεια διασύνδεσής μας με το κόμμα “Χρυσή Αυγή” έχει τόση βαρύτητα, όσο ότι ο γάιδαρος πετάει. Δεν είχαμε ποτέ, δεν έχουμε και δεν θα έχουμε και στο μέλλον. Τελεία και παύλα.

Ηθική υποστήριξη και αλληλεγγύη με κάθε μέσο στον σύντροφο “Νέρωνα” που διώκεται από το ανθελληνικό κράτος για την επαναστατική δράση του! Κανείς δεν είναι μόνος του. Είμαστε όλοι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ! ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ!

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
maiandrioi.blogspot.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/2/14 16:06

    Άντε ρε γερμανοί να τα πουλήσετε άλλου αυτά! ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ. ΑΚΟΎΤΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΊΤΛΕΡ! Κ@ΣΤ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/2/14 16:07

    Φασιστικά ρεμάλια Α. Να χαθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/2/14 17:46

    Πως θα ηθελα να πετυχω στον δρομο εναν Α.Μ.Ε....Απο το πολυ ξυλο θα αλλαξει χωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/2/14 18:04

    Τα κεφάλια σας σπάσιμο θέλουν,ρεμάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/2/14 18:05

    Βασιλάκη πες της παρέας σου ,,γερμανοτσολιάδες πως η χρυσή αυγή. Θα σας λιώσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/2/14 18:05

    ΑΊΜΑ ΤΙΜΉ ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/2/14 05:06

    Τι λέτε ρε ζώα τουλάχιστον αυτοί παλεύουν χωρίς ''κέρδος''

    Ζήτω οι Α.Μ.Ε. και Μέγα τιμή σε Νέρωνα - Περίανδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *