ροή ειδήσεων

Έμειναν "παγωτό" όσοι άκουσαν την απολογία Μάκη Ψωμιάδη!

«Αθώος και κρυστάλλινος» δήλωσε ο Μάκης Ψωμιάδης στην απολογία του....

Παντελώς καθαρός στο θέμα της υπεξαίρεσης περίπου 22 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ συνέχισε να δηλώνει ο Μάκης Ψωμιάδης.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο πρώην παράγοντας της «Ένωσης» τόνισε ότι είναι αθώος και ότι απορεί που το δικαστήριο δεν το έχει καταλάβει όλο αυτό το διάστημα.

«Είμαι αθώος. Ο Θεός το ξέρει. Είμαι καθαρός, κρυστάλλινος. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχετε καταλάβει εδώ και έξι μήνες, που γίνεται η δίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση που του έγινε, δε, από την έδρα για το λόγο που έφυγε από την ΑΕΚ «σαν κυνηγημένος χωρίς να καλύψει τα νώτα του», απάντησε: «Ο Μάκης Ψωμιάδης έχει νώτα και πλάτη καθαρά. Δεν έφυγα κυνηγημένος. Έκλεισα την πόρτα πίσω μου».

Κατά τ’ άλλα, στο δικαστήριο απολογήθηκε σήμερα και η κατηγορούμενη λογίστρια της ΠΑΕ την επίμαχη περίοδο, Φιλιώ Γεωργίου. Αρνούμενη κάθε ευθύνη για υπεξαίρεση και χαρακτηρίζοντας «βλακεία» το ότι δέχθηκε, όπως της ζήτησε ο Μάκης Ψωμιάδης, να καταχωρήσει επιταγές που είχαν εκδοθεί για τιμολόγια -κατηγορούμενου στην υπόθεση- εργολάβου, που τελικώς ακυρώθηκαν.

«Σαφώς έχω ευθύνη, όχι όμως για υπεξαίρεση. Τότε δεν το κατάλαβα, πίστευα ότι έκανα το σωστό, αλλά πλέον λέω ότι έκανα βλακεία», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά απ’ όλα αυτά, οι απολογίες θα συνεχιστούν τη Δευτέρα, καθώς δεν ήταν παρών, λόγω ασθένειας, ο τρίτος κατηγορούμενος, Χαρίλαος Π. Ψωμιάδης (για τον οποίο συνήγοροί του είπαν ότι, αν και πρόεδρος, δεν έκανε καμία πράξη διαχείρισης, καθώς διοίκηση ασκούσε ο Μάκης Ψωμιάδης).
πηγή: sport-fm

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *