ροή ειδήσεων

Κάρπαθος: Ύποπτοι για διαρρήξεις συνελήφθησαν με όπλα!

Ανακρίνονται από τους αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί είχαν υποψίες για τα μυστικά που έκρυβαν ο 28χρονος Έλληνας και ο 20χρονος Ρώσος που έμεναν στο ίδιο σπίτι και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα...

Με όλα τα... αξεσουάρ για ληστείες και διαρρήξεις είχαν εφοδιαστεί δυο νεαροί συγκάτοικοι που συνελήφθησαν στην Κάρπαθο και ανακρίνονται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για να εξακριβωθεί αν οι ύποπτοι είχαν δράσει στο νησί ή κάπου αλλού.

Οι αστυνομικοί είχαν υποψίες για τα μυστικά που έκρυβαν ο 28χρονος Έλληνας και ο 20χρονος Ρώσος που έμεναν στο ίδιο σπίτι και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα. Μέσα βρήκαν ένα αεροβόλο πιστόλι με μεταλλικές μπίλιες, πέντε μεταλλικές αμπούλες αεροβόλων, έξι κάλυκες όπλων και δυο μαχαίρια.

Το ότι οι δυο συγκάτοικοι εμπλέκονται σε παρανομίες, ενισχύει το γεγονός ότι είχαν στην κατοχή τους τρεις ολοπρόσωπες κουκούλες, ένα ζευγάρι συσκευών ενδοσυνεννόησης, ένα σιδερολοστό, δερμάτινα γάντια, τρεις φακούς και ένα αντικλείδι για κλειδαριές ξύλινων. Στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν περιλαμβάνεται και αυτή της κατοχής ναρκωτικών, καθώς βρέθηκαν επτά γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *