επικαιρότητα

Ο φωτισμός στα Μετέωρα

Tο θέμα του ελλιπούς φωτισμού των ιερών βράχων των Μετεώρων είναι γνωστό εδώ και χρόνια....
Τόσο οι κάτοικοι της περιοχής όσο και οι επισκέπτες, που έρχονται να θαυμάσουν τα Μετέωρα φωτισμένα, έχουν εκφράσει κατά καιρούς τις διαμαρτυρίες τους για την κατάσταση. Οι καμένες ή

κατεστραμμένες λάμπες είναι ένα συχνό φαινόμενο, αλλά συχνότερο όλων η μη αντικατάστασή τους με αποτέλεσμα ο φωτισμός να είναι προβληματικός σε ένα μοναδικό μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς.


Χθες πάντως ο δήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου, μιλώντας στο ράδιο Σταγών, ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας και τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη προωθούν το θέμα έτσι ώστε το έργο να ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ. Όταν συμβεί αυτό θα αντικατασταθεί ολόκληρο το σύστημα φωτισμού και θα χρησιμοποιηθούν νέες τεχνολογίες.

Άντε να δούμε…

http://www.e-enimerosi.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά