ροή ειδήσεων

Η οικογένεια στο στόχαστρο

Η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει το έθνος μας είναι η υπογεννητικότητα.
Οι δείκτες των γεννήσεων πέφτουν.
Το ανθρώπινο δυναμικό μειώνεται.

Ο συνδυασμός της...

υπογεννητικότητας με τη μαζική μετανάστευση των Ελλήνων, με στόχο την εύρεση εργασίας στην αλλοδαπή, διαμορφώνει συνθήκες εθνοκτονίας.

Σε μια ευνομούμενη Πολιτεία η βασική μέριμνα των ιθυνόντων θα ήταν η θεσμοθέτηση κινήτρων για να τεκνοποιούν τα ζευγάρια και να αυξηθεί ο αριθμός των νέων Ελλήνων.

Εδώ, στο κακέκτυπο της αυταρχικής δομής που αποκαλείται «Ελληνικό» κράτος, οι επικεφαλής της εκτελεστικής εξουσίας κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αφανιστούμε οριστικά και αμετάκλητα, να σβήσουμε από τον παγκόσμιο χάρτη.

Το συμπέρασμα μπορεί να φαντάζει «τραβηγμένο» και «υπερβολικό», αλλά οι πληροφορίες για τις αποφάσεις που θα λάβει στο άμεσο μέλλον το υπουργείο Εργασίας προς τα εκεί δείχνουν...

Οπως έγραψε η εφημερίδα μας, «τα οικογενειακά επιδόματα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ αλλά και τα επιδόματα μητρότητας, η εισφορά υπέρ στράτευσης και η εισφορά υπέρ του Λογαριασμού Απασχόλησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΛΑΕΚ) φαίνεται ότι οδεύουν προς κατάργηση, λόγω της μείωσης κατά 3,9% των ασφαλιστικών εισφορών.

Η απαίτηση της τρόικας να εφαρμοστεί άμεσα η συγκεκριμένη περικοπή, αν είναι δυνατόν ως το καλοκαίρι, επισπεύδει τις αποφάσεις του υπουργείου Εργασίας».

Δηλαδή, η αναλγησία ή και ο δόλος μερικών μοιραίων για την Ελλάδα προσώπων φτάνει ως το σημείο να συζητούν και να προωθούν την κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων αλλά και μητρότητας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίδομα για οικογένεια με ένα παιδί φτάνει τα... 8,22 ευρώ τον μήνα και η οικογένεια με πέντε παιδιά εισπράττει μόλις 78,68 ευρώ τον μήνα.

Ακόμα κι αυτά τα ψίχουλα ενοχλούν τους επικυρίαρχους και τα ελληνόφωνα ανδρείκελά τους, που τολμούν να σκέφτονται την κατάργηση της χορήγησής τους.

Η πατρίδα μας αντιμετωπίζει έναν εχθρό που δεν φοράει στολή με διακριτικά, αλλά καταφέρνει ισάξια πλήγματα με τους τακτικούς στρατούς που κατά καιρούς έχουμε αντιμετωπίσει.

Δημοκρατία

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *