ροή ειδήσεων

Μεγάλη επιτυχία τα «Σκληπενά Μουίσματα»! Ολοκληρώθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις σε Ρόδο και Ασκληπιείο - ΦΩΤΟΣ

Δεν περιγράφεται αυτό που έζησαν όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την παράσταση «Σκληπενά Μουίσματα» της θεατρικής ομάδας....
του Μορφωτικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ασκληπιείου Ρόδου, την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου και το Σάββατο στο Ασκληπιείο.

Κατάμεστο το θέατρο και οι ηθοποιοί να ξεπηδάνε από διάφορα σημεία της αίθουσας, ερμηνεύοντας ρόλους μιας άλλης εποχής, μπλέκοντας στο εμπνευσμένο σενάριο της Μαρίας Αϊβάζη Ζάγορα τη σκηνοθετική απόδοση του έμπειρου Κωνσταντίνου Τρέχα. Όσο για τους ηθοποιούς, νέοι σε ρόλους διαφόρων ηλικιών, απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο τα μπερδέματα, τα μικρά ψέματα, τις προκαταλήψεις, τις εκρήξεις, τη χαρά, τα όνειρα, την αντίδραση στις αλλαγές, το κέφι και τη σύνθεση στίχων που συνοδεύουν την παραδοσιακή μουσική και τους χορούς αντίστοιχα, με κορυφαία τη σούστα που επάξια έχει κερδίσει το Ασκληπιειό, ενώ χόρεψαν τα παιδιά του χορευτικού εργαστηρίου. Τη μουσική, χορό και μαντινάδες επιμελήθηκε ο Ορφανός Βασίλης και τραγούδησαν : Γιαννάς Στέργος, Ορφανός Βασίλης (Λύρα), Παπαβασιλείου Π. Βασίλειος, Περσέλης Θεοδόσης (Λάουτο), Τρέχα Λίτσα.

Το γέλιο άφθονο, οι εκπλήξεις και τα συναισθήματα στην αίθουσα ακολούθησαν την άρτια απόδοση του θεατρικού με τα υπέροχα σκηνικά της Στεργούλας Λαουδίκου και τα κοστούμια που επιμελήθηκαν οι: Αμαδή Σοφού Μαρία και Κλημαντή Ειρήνη. Οι νεαροί ηθοποιοί που χρειάστηκαν μόνο 4 μήνες για να προετοιμάσουν το θεατρικό με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη, με σκληρή εργασία, επιμονή και προσπάθεια που κέρδισε την επιτυχία, είναι: Αλεξίου Εμμανουέλλα, Γεωργά Ανδριάνα, Γιαννά Γεωργία, Καζούλη Φαίδρα, Καραγεωργίου Φίλιππος, Κατσαρού Ζήνα, Κούρτης Μανώλης, Κούρτης Σταύρος, Νικολέρη Τσαμπίκα- Ελένη, Παπαγιάννη Ελένη, Πέθακα Φωτεινή, Πεταλάς Μανώλης, Χούλη Εμμανουέλα

Η θεατρική ομάδα του Μορφωτικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ασκληπιείου, ήλθε για να μείνει! Ο κόσμος έδωσε το μήνυμα ότι περιμένει της συνέχεια και εκείνη έδωσε τον εαυτό της γιατί είχε βοήθεια σε κάθε βήμα από την άοκνη διοίκηση, το συμβούλιο και τον πρόεδρο Γιώργο Οικονομίδη. Την ομάδα στήριξε ο ΔΟΠΑΡ με τον πρόεδρο Σάββα Διακοσταματίου και οι χορηγοί επικοινωνίας:Ράδιο Αρχάγγελος rodosreport ,trazistoraki , Ifmedia, τη στρατηγική επικοινωνία ανέλαβε η Praxis Plus.









Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *