ροή ειδήσεων

Για την Δημαρχία του Τάρπον Σπρινγκς οδεύει ο Καλύμνιος Κρις Αλαχούζος

Στις 15 Μαρτίου θα γίνει η ανακήρυξη ως υποψηφίου Δημάρχου του «Καλύμνικου» Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριδας των ΗΠΑ, του συμπατριώτη μας Κρις Αλαχούζου.





Ο Χρυσόστομος ή Κρις όπως τον φωνάζουν όλοι και στις δύο του πατρίδες, την Κάλυμνο που άφησε στα 14 του χρόνια μαζί με τον σφουγγαρά πατέρα του, για να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ και στην δεύτερη του πατρίδα, το «Χωριό των Θεοφανείων» ή «Ελληνικό Χωριό», όπως είναι γνωστό το Τάρπον Σπρινγκς, κάνει το μεγάλο βήμα και θα διεκδικήσει την Δημαρχία της πόλης που ζει και που είναι γεμάτη από εικόνες και μνήμες του νησιού μας.



Ήταν ο πρώτος μετανάστης που γεννήθηκε στην Ελλάδα και ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου στο Καλύμνικο Χωριό , το οποίο υπηρετεί όπως και την ελληνική ομογένεια της περιοχής, χωρίς φυσικά να κρύβει την αγάπη του για τους Καλύμνιους συμπατριώτες του και για την ιδιαίτερή του πατρίδα, που επισκέπτεται ανελλιπώς κάθε χρόνο, γνωρίζει τα τοπικά δρώμενα και ποικιλοτρόπως εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για τον τόπο των παιδικών του χρόνων.

Έτσι το πρωί του Σαββάτου της 15ης Μαρτίου, ο Καλύμνιος Κρις Αλαχούζος, στο Spring Bayou στο Τάρπον Σπρίνγκς, στο χώρο της εξέδρας απ’ όπου γίνεται η κατάδυση του Σταυρού τα Επιφάνεια, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος αυτού του ιστορικού, για μας τους Καλύμνιους, τόπου και τον οποίο υπηρετεί τα τελευταία χρόνια ως διακεκριμένο μέλος της ομογένειας.

Του ευχόμαστε καλή τύχη και να καταφέρει να ηγηθεί της «άλλης Καλύμνου», που μεγαλουργεί εδώ και δεκάδες χρόνια, με τις πάμπολλες κοινότητες των συμπατριωτών μας, σε όλα τα μέρη του κόσμου.

«Παλμός της Καλύμνου»

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *