ροή ειδήσεων

Έρευνα για τη φωτιά στο δικαστικό μέγαρο της Ρόδου

Στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά βρέθηκαν απειλητικά σημειώματα κατά των δικαστών. Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω... από το κτίριο αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι των δικαστηρίων της Ρόδου και του Εφετείου Δωδεκανήσου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα των διωκτικών και ανακριτικών αρχών Ρόδου για τη φωτιά που ξέσπασε εντός του δικαστικού μεγάρου της πόλης.

Η φωτιά έκαψε τα έδρανα των δικαστών στο κεντρικό κτίριο του μεγάρου, καθώς και έναν πίνακα τεραστίων διαστάσεων και ανεκτίμητης αξίας Του Εσταυρωμένου, που δέσποζε για πολλές δεκαετίες στον χώρο. Μάλιστα, στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά, βρέθηκαν δύο απειλητικά σημειώματα, που στρέφονταν κατά των δικαστών και της Δικαιοσύνης.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών και πυροσβεστικών Αρχών, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 7 το πρωί, αφού είχε ανοίξει το δικαστικό μέγαρο της Ρόδου, εντός του οποίου βρίσκονταν ένας κλητήρας και η προϊσταμένη του Πρωτοδικείου.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οι εργαζόμενοι των δικαστηρίων της Ρόδου και του Εφετείου Δωδεκανήσου θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και συγκέντρωση στην κεντρική είσοδο του κτιρίου.
efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *