ροή ειδήσεων

Κόντρα Μιχελάκη- Σηφουνάκη για τους μεγάλους νησιωτικούς δήμους

Σε αντιπαράθεση για το ζήτημα της διάσπασης των μεγάλων νησιωτικών δήμων ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σηφουνάκη εξελίχθηκε η συζήτηση... στην Κοινοβουλευτική Υποεπιτροπή για θέματα του υπουργείου Εσωτερικών.

Το αίτημα αφορά περιοχές όπως η Λέσβος, η Κέρκυρα και η Ρόδος και υποστηρίχθηκε με θέρμη από τον Ν. Σηφουνάκη (σ. σ. εκλέγεται στο Ν. Λέσβου), ο οποίος πρόσφατα κατέθεσε και σχετική τροπολογία, η οποία όμως δεν είχε γίνει δεχθεί από τον Γ. Μιχελάκη.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «φασισμό σε βάρος των μεγάλων νησιών», αναφέροντας ότι δεν μπορεί η Άρτα με 68.000 κατοίκους να έχει 4 Δήμους, ενώ Λέσβος, Κέρκυρα και Ρόδος, που έχει η καθεμία πάνω από 100.000 κατοίκους, να έχουν μόνο ένα δήμο.

«Αυτός είναι δογματισμός που πρέπει να διορθωθεί. Αλλά δεν συμφωνούν οι κλίκες που είναι σε όλα τα κόμματα», τόνισε ο Ν. Σηφουνάκης και εμμέσως επέκρινε τον Γ. Ραγκούση, που έφερε τον «Καλλικράτη» το 2010, τονίζοντας ότι «πρόκειται για την μεγαλύτερη αδικία του «Καλλικράτη» στο όνομα της ματαιοδοξίας κάποιων».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *