ροή ειδήσεων

ΦΡΙΚΗ: ΛΗΣΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΤΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΥΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...!!!

Στιγμές φρίκης και αγωνίας στα χέρια αδίστακτων διαρρηκτών πέρασε η οικογένεια.... του γνωστού δερματολόγου Α. Κ. στις αρχές της περασμένης εβδομάδας.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 4.00 το απόγευμα, όταν δύο άγνωστοι μέσω ενός ανασφάλιστου παραθύρου της κουζίνας εισέβαλαν στο σπίτι του καθηγητή πανεπιστημίου, που βρίσκεται στην περιοχή της Φιλοθέης, απαιτώντας χρήματα και κοσμήματα.

Μέχρι εκείνο το σημείο όλα έδειχναν ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη ληστεία.

Τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν όταν οι δύο δράστες άρχισαν να εκδηλώνουν τις μεθόδους που χρησιμοποιούν προκειμένου να αναγκάζουν τα θύματά τους να υποκύψουν στις απαιτήσεις τους.

Τη σιδέρωσαν

Όταν οι άγνωστοι ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το ζευγάρι και την οικιακή βοηθό της οικογένειας, μετέφεραν τον γιατρό σε ένα δωμάτιο και την 55χρονη σύζυγό του μαζί με την οικιακή βοηθό σε ένα άλλο.

Στη συνέχεια έδεσαν τα χέρια και τα πόδια της οικοδέσποινας και άρπαξαν το καυτό σίδερο που χρησιμοποιούσε η οικιακή βοηθός.

Αμέσως άρχισαν να… σιδερώνουν την άτυχη σύζυγο του επιφανούς γιατρού, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα τόσο στα χέρια όσο και στην κοιλιά.

Το διάστημα που πέρασε όσο κράτησαν τα βασανιστήρια ήταν εφιαλτικό. Η γυναίκα ούρλιαζε από τον πόνο και ζητούσε βοήθεια, μην μπορώντας να πιστέψει όσα συμβαίνουν μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Οι βασανιστές της σταμάτησαν μόνο όταν τους υπέδειξε ένα σημείο του σπιτιού όπου υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα (συναισθηματικής αξίας). Οι δύο άντρες απέσπασαν ό,τι βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή.

«Πρόκειται για σπείρα αδίστακτων διαρρηκτών»


Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, εξήγησαν ότι πρόκειται για σπείρα η οποία είναι γνωστή για τις σκληρές μεθόδους που χρησιμοποιεί.

«Έχουν πραγματοποιήσει και άλλα χτυπήματα στα βόρεια προάστια, μεταξύ αυτών στο Μαρούσι και στην Κηφισιά. Συνήθως ληστεύουν εύπορες οικογένειες που διαμένουν σε μεζονέτες και πολυκατοικίες. Βασανίζουν τα θύματά τους, αδειάζουν τα σπίτια και φεύγουν. Αργά ή γρήγορα, πάντως, θα συλληφθούν» σημείωσαν οι αστυνομικοί.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι, αν και η δράση των δύο αγνώστων είναι ιδιαίτεραεπικίνδυνη, η υπόθεση παρέμεινε στα συρτάρια και ουδέποτε δημοσιοποιήθηκε.

Το zougla.gr επιβεβαίωσε την είδηση για το απάνθρωπο και στυγνό χτύπημα των ληστών και προέβη σε εκτενές ρεπορτάζ, καθότι πρόκειται για περιστατικά τα οποία θα πρέπει να γίνονται γνωστά στους πολίτες, ώστε να είναι πάντα προσεκτικοί και να μην έχουν άγνοια του κινδύνου.

Και η αστυνομία όμως θα πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή, καθώς τα τελευταία κρούσματα ληστειών υπερβαίνουν τα συνηθισμένα, με τους δράστες να αποδεικνύονται αδίστακτοι και να βασανίζουν τα θύματά τους. 
zougla.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/3/14 16:56

    prezonia poutanopaida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/14 16:57

    malakes prezonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/3/14 09:48

    Αυτο που λετε είναι χάδι. Τί θα πει πρεζόνια? Το σίδερο καίει λιγότερο οταν είναι απο πρεζόνια. Αυτο είναι άλοθι. Οταν πιαστούν θα επικαλεστούν οτι είναι άρωστοι (πρεζόνια) και θα την γλιτώσουν σε κανένα ψυχιατρείο. Το σίδερο δεν καιει λιγότερο όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *