ροή ειδήσεων

ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ: Μέρος του παγκόσμιου σχεδιασμού υποταγής

Ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν. Από την κοιτίδα των σχεδιασμών της υποταγής, τις ΗΠΑ. Πρόσχημα.. η «προστασία της υγείας μας». Εξαπλώθηκε. Όπως η πανούκλα. Καλλιεργήθηκε ο φόβος (για την υγεία), καταναλώθηκε πολύ μελάνι, άφθονο σάλιο αντιπαράθεσης από τα δύο στρατόπεδα που τεχνηέντως δημιουργήθηκαν υποβοηθούμενα από την απεραντοσύνη της ανθρώπινης, δυστυχώς, αλλά έτσι είναι, βλακείας. Πέρασε η εποχή της «προειδοποίησης», αγνοήθηκε δεόντως και επιτυχώς, ευτυχώς, από μεγάλο μέρος του πληθυσμού και τώρα εισερχόμαστε στη φάση της επιβολής δια του νόμου.
Έτσι μετά τα δημόσια καταστήματα, αστυνομικοί εισέβαλαν χθες στους καμπινέδες σχολείων στη Καβάλα προκειμένου να συλλάβουν τους παραβάτες μαθητές που κάπνιζαν ένα τσιγαράκι. Προειδοποιητική χαρακτήρισαν την εισβολή, την επόμενη ενδεχομένως να εισβάλλουν τα ΜΑΤ.
Δεν θα μπούμε στο πειρασμό της αντιπαράθεσης θέσεων και αντιθέσεων περί «της βλαβερής για την υγεία συνήθειας του καπνίσματος», ειδικά επειδή η εκστρατεία έχει ξεκινήσει από αυτούς που πεντάρα δεν δίνουν για την υγεία του πληθυσμού, αντίθετα τους εξυπηρετεί να γεμίζουν τα νεκροταφεία και να μικραίνουν οι λίστες της ανεργίας. Εκτός του ότι γλιτώνουν και από τους περισσότερο ανυπότακτους που αρνούνται, έστω και σε αυτό το επίπεδο, να υποταχτούν στις φοβίες, την τρομοκρατία, την αυταπάτη της υγείας σε ένα κόσμο που σπρώχνεται μαζικά στη δυστυχία, την απάτη που σκόπιμα καλλιεργείται για να οδηγήσει στην πλήρη και απόλυτη υποταγή.
Η ελευθερία της επιλογής ανήκει στον καθένα. Η επιβολή όμως της υποταγής πρέπει να πολεμιέται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα. Αλλιώς η ζωή δεν έχει καμία αξία, εκτός από την υπεραξία που παράγουμε και την τσεπώνουν άλλοι.
Καιρός επιτέλους να τα δούμε αλλιώς .

«να μπαίνει ο ήλιος στο κονιάκ /κ' η σκόνη μαζί με τα τσιγάρα στα πλεμόνια μας/κι ας μην πάρουμε και σήμερα βρε αδερφέ/ προφύλαξη για την υγεία μας/κι ούτε να δίνεις συμβουλές/ το πως το κατεβάζω έτσι/και πως σκορπιέμαι έτσι» γιατί « στο μυαλό είναι ο στόχος, το νου σου ε;» .

denplirono.wordpress.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/3/14 01:25

    Ο συντάκτης του άρθρου είναι από άλλο πλανήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/3/14 18:59

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για την ελευθερία της επιλογής, αλλά για πες μου, γιατί να σου πληρώνω εγώ τα νοσοκομιακά σου έξοδα που οφείλονται στο ότι εσύ καπνίζεις σαν φουγάρο? Κάπνισε όσο θες, αλλά να υπάρχει νόμος που σε υποχρεώνει να πληρώσεις από την τσέπη σου τα ιατρικά σου έξοδα για ασθένειες που οφείλονται στο κάπνισμα! Για να σε δω λοιπόν τι θα κάνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *