ροή ειδήσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΟΡΟΔΙΤΩΝ

Την Τρίτη 18/03/2014, πραγματοποιήθηκε μια πρώτη κινητοποίηση στην πόλη της Ρόδου, για την έλλειψη γιατρών και ασθενοφόρου, από τα χωριά μας. Η συντονιστική Επιτροπή έκανε.... παρέμβαση στην σύσκεψη που γίνονταν στο Δημοτικό μέγαρο για το ΕΚΑΒ. Μετά τη σύσκεψη, η επιτροπή μαζί με τοπικούς προέδρους, πραγματοποίησε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη, στην περιφέρεια. Από τις συναντήσεις αυτές δεν βγήκε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τη μόνη υπόσχεση που πήραν οι Νοτιοροδίτεςείναι ότι, το ΕΚΑΒ θα βρίσκεται στο Γεννάδι από τον Μάιο, αντί τον Ιούνιο που ήταν προγραμματισμένο ( δηλαδή, μόνο όταν υπάρχει τουρισμός!!!!!) και μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, χωρίς όμως ούτε αυτό να είναι και βέβαιο. Επίσης για την έλλειψη των γιατρών, δε δόθηκε καμιά απάντηση.
Η πολιτική της κυβέρνησης, που κλείνει νοσοκομεία και υποβαθμίζει καθημερινά την δημόσια υγεία, θέτει σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων κατοίκων της Νότιας Ρόδου και όχι μόνο.
Μετά από αυτή την εξέλιξη είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε νέες πιο δυναμικές κινητοποιήσεις,κλιμακώνοντας με αυτό τον τρόπο τον αγώνα μας. Παράλληλα, καλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού, αλλά και τα σωματεία των εργαζομένων, να μας στηρίξουν συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις μας.
Οι κινητοποιήσεις θα αποφασιστούν σε νέα λαϊκή συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.
Δεν θα σταματήσουμε, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, μέχρι η κυβέρνηση και το υπουργείο υγείας να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματα μας.

Η συντονιστική επιτροπή:
ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΖΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΑΚΗΣ,ΜΑΝΟΛΗΣ ΠΕΡΟΥΛΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΚΚΟΥΡΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΣΣΑΒΑ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *