επικαιρότητα

Δικαστικοί υπάλληλοι: Καταδικάζουμε πρακτικές τυφλής βίας

«Είμαστε μάρτυρες τυφλής βίας»

Η ΟΔΥΕ καταδικάζει «επιθέσεις και πρακτικές τυφλής βίας που στοχεύουν κατά των εργαζόμενων και των διεκδικήσεών τους» και εκφράζει.... την αλληλεγγύη της στους δικαστικούς της Ρόδου και της Πάτρας

Οι δικαστικοί υπάλληλοι της Ελλάδας εκφράζουν τη αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους τους στη Ρόδο, αλλά και στην Πάτρα και καταδικάζουν «με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο επιθέσεις και πρακτικές τυφλής βίας που στοχεύουν κατά των εργαζόμενων και των διεκδικήσεων τους».

Αυτό αναφέρει η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.) σε σχετική ανακοίνωσή της με αφορμή τα δύο συμβάντα στην Ρόδο και την Πάτρα.

Η ΟΔΥΕ επισημαίνει ότι «δυστυχώς, για μία ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες επιθέσεων και τυφλής βίας».

Δυνάμεις –συνεχίζει η Ομοσπονδία- «με ξεκάθαρα αντιδημοκρατική και αντικοινωνική στόχευση και συμπεριφορά, έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή εργαζομένων στο δικαστικό Μέγαρο Ρόδου, τοποθετώντας εμπρηστικό μηχανισμό και προκαλώντας καταστροφές και ανησυχία σε εργαζόμενους».

Την ίδια στιγμή «οπλισμένος πολίτης ανενόχλητος επισκέφθηκε τα Διοικητικά Δικαστήρια της Πάτρας, χωρίς να τον ενοχλήσει κανένας», προσθέτει η ΟΔΥΕ.

Για άλλη μια φορά, καταλήγει ο συνδικαλιστικός φορέας των δικαστικών υπαλλήλων, «το επικίνδυνο της εργασίας μας, γίνεται ορατό και θέτει επί τάπητος το θέμα των συνθηκών εργασίας μας, αλλά και της έλλειψης ασφάλειας στις Δικαστικές υπηρεσίες της χώρας».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα εδώ κ δύο μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα απευθύνθηκα παντού Αλλά κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει...θα παρακαλούσα πολύ να με ενημερώσετε κ να με ακούσετε κ να βρούμε μια λύση σχετικά με το κλείσιμο του δρόμου κ πιο συγκεκριμένα το γεφύρι Μακκαρη... έχουμε την επιχειρήσει (πρατήριο υγρών καυσίμων) κατανοώ την επικινδυνότητα κ βέβαια αποδέχομαι όλα Αλλά το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι το γεγονός ότι μου κλείσατε απ τον κόμβο Λίνδου προς Ροδο κ πιο συγκεκριμένα στην διασταύρωση κατασκήνωση Μασσαρι Γιατί εκεί η επιχείρηση απ το γεφύρι είναι ένα χιλιόμετρο δρόμος θα σας παρακαλέσω να κλείσετε το δρόμο πιο πάνω κ συγκεκριμένα έξω απ την επιχειρήσει μου ...Υπάρχουν δύο χωριά που τους εφοδιαζω με καύσιμα κ πέρα απ αυτό έχουμε σύμβασης με το ΚΤΕΛ κ δεν μπορούν να έρθουν όπως επίσης κ με τουριστικά γραφεία για την καλοκαιρινή σεζόν... σας παρακαλώ πολύ ακούσετε την διαμαρτυρία μου κ βοηθήστε να βρεθεί μια λύση προσωρινή

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά