ροή ειδήσεων

H νέα τουριστική καμπάνια της Κρήτης [ΒΙΝΤΕΟ]

Στο πλαίσιο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Κρήτης η διαφημιστική McCANN-Erickson Athens και η εταιρεία παραγωγής Indigo View δημιούργησαν αυτό το βίντεο για την παρουσίαση του νέου λογοτύπου της Κρήτης. Τέσσερις πινελιές για το νησί των τεσσάρων εποχών. Κρήτη, το νησί μέσα σου!...


Το moto “Incredible Crete”, που σε πολλούς παρέπεμπε στην πετυχημένη καμπάνια της Ινδίας, “Incredible India”, αντικαταστήθηκε από “Crete: The island inside you” ενώ σε επίπεδο εικόνας δημιουργήθηκε ένα λογότυπο με τέσσερα χρώματα που αντιπροσωπεύουν ποικιλοτρόπως τις εικόνες που μπορεί να συναντήσει κάποιος στον μεγαλύτερο τουριστικό προορισμό της χώρας.

"Μια πινελιά μπλε για τον ουρανό, χειμώνα καλοκαίρι. Για το κρητικό πέλαγος, για το σκαρί της Ειρήνης για το αυθεντικά ελληνικό.

Μια πινελιά πράσινο για τους ελαιώνες και το λάδι τους , τα πλατάνια και τη σκιά τους,τα αμπέλια και το κρασί τους, τους κέδρους και τη μοναδικότητά τους.

Μια πινελιά πορτοκαλοκόκκινο για τη ζεστασιά των ντόπιων, για την ιστορία του τόπου, για τα δώρα της εύφορης γης και τη μαγεία του ήλιου.

Μια πινελιά γαλάζιο για τα κρυστάλλινα νερά, για τα κοχύλια τους, για τις όμορφες Μινωίτισσες, για τον επίγειο παράδεισο.

Τέσσερις πινελιές στη Μεσόγειο, για το νησί των τεσσάρων εποχών, και όλων των αισθήσεων.Την πρώτη σου σκέψη, το δεύτερο σπίτι σου.

Κρήτη:Το νησί μέσα σου".

Αυτά αναφέρει το πρώτο video που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της διαφημιστικής McCann Ericson Athens και της εταιρείας παραγωγής Indigo View με έδρα τα Χανιά και ουσιαστικά αποτελεί την στήριξη της νέας εικόνας του νησιού. Το news247 επικοινώνησε με τον Δημήτρη Ξενάκη, παραγωγό της Indigo View, ο οποίος ανέφερε ότι τους επόμενους μήνες αναμένεται να δούμε μία σειρά video που αποτελούν συνέχεια της της περσινής καμπάνιας. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι υπάρχουν 12 άξονες που θα οδηγήσουν σε αντίστοιχες παραγωγές για το πως κάποιος μπορεί να απολαύσει την διαμονή του στην Κρήτη.

Τα πρώτα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του επόμενου μήνα. 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *