ροή ειδήσεων

Τους ξετρέλανε μια 17χρονη Χαλκίτισσα (φωτο). Κέρδισε το στέμμα σε καλλιστεία και τώρα θα διαγωνιστεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο

ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Κέρδισε το στέμμα σε καλλιστεία και τώρα θα διαγωνιστεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο...

Η μόλις δεκαεπτά χρονών Ελένη Αναστασοπουλου ανακηρύχθηκε τον περασμένο μήνα Geelong Miss Teen Galaxy, τίτλος που της εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς σε εθνικό επίπεδο.

Είναι μόλις ο τέταρτος χρόνος του διαγωνισμού Galaxy στην Αυστραλία, αλλά τα καλλιστεία Galaxy International διεξάγονται από το 1988 στις ΗΠΑ, με τις φιναλίστ κάθε χώρας να διαγωνίζονται για τη διάκριση. Στόχος είναι, όπως γράφει το πόρταλ neoskosmos.com, φυσικά, η προώθηση του ιδανικού της ομορφιάς, όπως αποτυπώνεται σε κοπέλες από διαφορετικά μέρη της υφηλίου, ενώ αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τις συμμετέχουσες να ανελιχθούν επαγγελματικά στο χώρο της μόδας.

Η Ελένη, με πατέρα από τη Μάνη και μητέρα από τη Χάλκη, παρ' ότι δεν είχε εμπειρία από το χώρο του μόντελινγκ, κατάφερε να ξεχωρίσει στο πρώτο στάδιο του διαγωνισμού στη Μελβούρνη και να βρεθεί ανάμεσα στις φιναλίστ από όλη την Αυστραλία.

Οι 24 φιναλίστ θα διαγωνιστούν για τον τίτλο της Teen Galaxy και η νικήτρια θα εκπροσωπήσει την χώρα ως Miss Australia στον παγκόσμιο τελικό που θα γίνει τον Αύγουστο στη Φλόριντα των ΗΠΑ.








iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *