ροή ειδήσεων

Από το 2015 Ικαρία, Σάμος και Πάτμος θα συνδεθούν με ταχύπλοο. Θα προκηρυχθεί η γραμμή

Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Απριλίου συνεδρίασε η ώρα 11 στο κτίριο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών, στο Κάστρο Χώρας Νάξου, το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών... (ΣΑΣ) και μεταξύ των θεμάτων ήταν ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΜΕ ΣΥΝΑΨΗ 00 ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η΄ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟ 01‐11‐2014 ΕΩΣ 31‐10‐2015 και ο καθορισμός υποχρεώσεων δημόσιας υπηρεσίας της Γενικής Γραμματείας υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.


Μεταξύ αυτών και η προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση τηςδρομολογιακής γραμμής Πυθαγόρειο - Ικαρία- Πάτμος μέχρι Κω με ταχύπλοο σκάφος τρεις φορές την εβδομάδα
. Όπως πληροφορηθήκαμε στον Δήμαρχο κ. Στόικο, το σημαντικό αποτέλεσμα της συνεδρίασης, με την προκήρυξη που θα βελτιώσει τα δεδομένα στον τουρισμό μας ανακοίνωσε ο Γ.Γ. Υπουργείου κ. Νίκος Ζωίδης.

Ακούγεται όμως ότι και φέτος ιδιώτης θα ζητήσει τη δρομολόγιση ταχύπλοου χωρίς επιδότηση.
Επίσης για τις ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου αποφασίστηκε να προστεθεί ένα ακόμα επιδοτούμενο δρομολόγιο του πλοίου Κάλυμνος που είχε περικοπεί.
patmostimes.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *