ροή ειδήσεων

ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΤΤΑΒΥΡΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΣ

Μετά τη 2η κινητοποίησή μας στις 08-04/2014 και σε κοινή κάθοδο με τους κατοίκους της περιοχής Ατταβύρου, λόγω των κοινών προβλημάτων... (έλλειψη ιατρών και ασθενοφόρου), επισκεφτήκαμε τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και καταθέσαμε αναφορά υπογεγραμμένη από 250 Νοτιοροδίτες.
Στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε κατάληψη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όπου μαζί με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων και την επιτροπή αγώνα Ατταβύρου συναντήσαμε τον Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη. Οι ανωτέρω δήλωσαν ότι τα θέματά μας άπτονται του Υπουργείου Υγείας και μας παρέπεμψαν εκεί.

Επίσης, με μεγάλη μας λύπη ενημερωθήκαμε ότι, το νησί της Λέσβου έχει επτά (7) ασθενοφόρα (4 στο Νοσοκομείο και 3 στην περιφέρεια), ενώ το νησί της Ρόδου έχει μόνο τρία (3) με έδρα το Νοσοκομείο. Δυστυχώς, με τα 3 αυτά ασθενοφόρα προσπαθούν να καλύψουν ολόκληρο το νησί. Το τραγικό όμως είναι ότι, για τις διακομιδές από τη Νότια Ρόδο, λόγω της χιλιομετρικής απόστασης χρειάζεται να διανύσουν 180 χιλιόμετρα και κάνουν στην καλύτερη περίπτωση τρεις (3) ώρες. Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε ότι, στη Νότια Ρόδο υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο πλήρες εξοπλισμένο το οποίο αφού δεν έχει προσωπικό να το χειριστεί παραμένει παρκαρισμένο έξω απο το ιατρείο.

Γι’ αυτό λοιπόν ζητούμε από τους υπεύθυνους αρμόδιους και πολιτικούς να σταματήσουν να παίζουν με τις ζωές των πολιτών της περιφέρειας οι οποίοι πληρώνουν τους φόρους τους και τις ασφαλιστικές τους εισφορές και δεν έχουν τα αυτονόητα (γιατρούς και ασθενοφόρα). Είναι ανεπίτρεπτο το έτος 2014 να αναπολούμε τις δεκαετίες του ’60 και ’70, όπου κάθε χωριό είχε και το γιατρό του.
Εμείς δε θα σταματήσουμε εδώ, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθούμε ενώνοντας τις δυνάμεις μας και με τους κατοίκους της περιοχής Ατταβύρου.
Τέλος, παρακαλούνται οι συμπολίτες μας στη Νότια Ρόδο και στην περιοχή Ατταβύρου να μην αρρωσταίνουν, μέχρι οι πολιτικοί μας δώσουν λύση στο πρόβλημα!!!!!!!!!!!!!. 





Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/4/14 11:08

    Σε λιγο αρχιζει η τουριστικη περιοδος και καποιοι ανοητοι πολιτικοι παιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/4/14 14:14

    Και κάποιοι ανόητοι πολίτες, θα συνεχίζουν να τους ψηφίζουν!!!!!!!!!!! Αυτό είναι το τρελό της υπόθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *