ροή ειδήσεων

Διαθέσιμη στο Internet η εγκυκλοπαίδεια… της Φίνος Φιλμ!

Η κίνηση της Φίνος Φιλμ να ανεβάσει πριν από έναν χρόνο μεγάλο αριθμό ταινιών της στην ιστοσελίδα του YouTube είχε αποκομίσει θετικά σχόλια στα social media - ιδίως δε από Ελληνες του εξωτερικού...

Ωστόσο, ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Συγγενικών και Πνευματικών Δικαιωμάτων, στον οποίο συμπλέουν ηθοποιοί, σεναριογράφοι και σκηνοθέτες, είχε αντίθετη γνώμη: σύντομα τα πάντα είχαν «κατεβεί».
Σήμερα, μια νέα ψηφιακή βιβλιοθήκη είναι πλέον διαθέσιμη στο Διαδίκτυο από τη Φίνος Φιλμ στην ιστοσελίδα http://www.finosfilm.com.
Πρόκειται, σύμφωνα με Τα Νέα, για τη νέα ιστοσελίδα της εταιρείας στην οποία συμπεριλαμβάνονται στοιχεία για τις 187 ταινίες της, 3.000 σπάνιες φωτογραφίες καθώς και πάνω από 200 βιογραφίες των συντελεστών.
Ολόκληρες ταινίες δεν θα βρείτε όμως - ούτε καν αποσπάσματα. Διαβάζουμε όμως το εξής: «Βρισκόμαστε σε διαδικασία δημιουργίας τρέιλερ και αποσπασμάτων και ελπίζουμε σύντομα να μπορούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας».
Σημειώστε πως όλες οι ταινίες του Φίνου έχουν ψηφιοποιηθεί εκ νέου και οι νέες αυτές εκδόσεις δείχνουν ολοκαίνουργιες. Οπως και να 'χει, το υλικό εδώ θα καλύψει κάθε φίλο του ελληνικού κινηματογράφου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *