ροή ειδήσεων

24 ώρες μετά την έναρξη της ΝΕΡΙΤ απολύεται ο πρόεδρος Γ. Προκοπάκης!!!

Το success story συνεχίζεται…

Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ έπαυσε από τα καθήκονα του προέδρου-διευθύνοντα συμβούλου τον Γ.Προκοπάκη....

Αναδημοσίευση από την ''Ελευθεροτυπία''

Σας το είχαμε γράψει και την Κυριακή, σας το είχαμε πει και στο σημερινό φύλλο της «Ελευθεροτυπίας». Όλα τα μηνύματα από τον πολιτικό και τηλεοπτικό στίβο, έδειχναν πως η σημερινή συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ θα έβγαζε λαγό. Όπερ και εγένετο με το όργανο να αποφασίζει ομοφώνως την αποπομπή του Γιώργου Προκοπάκη από τις θέσεις του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης και Ίντερνετ.

Ίσα-ίσα που είχε προλάβει να βγάλει ένα υποτυπώδες πρόγραμμα την Κυριακή, ίσα-ίσα που είχε προλάβει να συμπληρώσει επτάμηνο στην "ηλεκτρική καρέκλα" ο Γ. Προκοπάκης...

Σας είχαμε ενημερώσει από καιρό για την όχι και τόσο υπόγεια κόντρα μεταξύ του Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου Θόδωρου Φορτσάκη και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΝΕΡΙΤ. Μια κόντρα που είχε και πολιτικό υπόβαθρο, καθώς ο ένας στοιχιζόταν στο από εδώ και ο άλλος στο από εκεί βάθρο του κυβερνητικού συνασπισμού.

Συμπληρώστε τον μάλλον συγκρουσιακό χαρακτήρα του Γιώργου Προκοπάκη, βάλτε και τις ακροβασίες του Υπουργείου Οικονομικών με τις αποζημιώσεις των εργαζομένων, προσθέστε και την αποχώρηση του Παντελή Καψή για να διεκδικήσει έδρα στην Ευρωβουλή και το κλίμα στην Αγία Παρασκευή έγινε κάτι παραπάνω από εκρηκτικό.

Την αφορμή για την καθαίρεση την έδωσε η υπεύθυνη προγράμματος και αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Κατερίνα Ευαγγελάκου. Από τα χέρια της ήταν να περάσει το νέο πρόγραμμα του καναλιού και η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε να το βάλει σε μια σειρά. Στη διαδρομή ωστόσο εμφανίστηκαν φωνές διαμαρτυρίας από παραγωγούς που "κόπηκαν" (άλλες δικαιολογημένες και άλλες όχι), αναδύθηκαν κάποια μελανά σημεία με επίκεντρο συγκεκριμένα πρόσωπα, μπήκαν στη μέση και τα απαραίτητα πολιτικά βύσματα και προέκυψε ο συνήθης ελληνικός αχταρμάς.

Εκεί επάνω λοιπόν ο Γ. Προκοπάκης αφαίρεσε ατύπως την αρμοδιότητα του προγράμματος από την Κατερίνα Ευαγγελάκου και αποφάσισε να προσανατολίσει την ΝΕΡΙΤ προς ένα ειδησεογραφικού τύπου πρόγραμμα με ολίγη εσάνς αθλητικογραφίας.

Όπως ήταν φυσικό ξεσηκώθηκαν αντιδράσεις. Από τη μία η υπεύθυνη προγράμματος υπέβαλε την παραίτησή της και από την άλλη ήρθε η επιστολή του Αναπληρωτή Προέδρου του Εποπτικού δημοσιογράφου Ανδρέα Χ. Ζούλα, που δημοσιεύσαμε σήμερα και έλεγε πάνω κάτω τα εξής για τον Γιώργο Προκοπάκη: ««Μοναδικός λόγος παρουσίας μου σε συνεδρίαση του ΕΣ είναι η παροχή εξηγήσεων για τις εκ μέρους του κραυγαλέες, συνεχείς και συστηματικές παραβιάσεις του νόμου περί ΝΕΡΙΤ. Επομένως, στη μόνη συνεδρίαση που προτίθεμαι να μετάσχω είναι εκείνη που θα έχει μοναδικό θέμα: "Παύση του Προέδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντος Συμβούλου".» Πράγμα που έγινε στη σημερινή συνεδρίαση του Εποπτικού, με την απόφαση, όπως γράψαμε και πιο πάνω, να είναι ομόφωνη.

Πηγή: www.typologies.gr - www.enet.gr (Χ.Ξανθάκης) via ertopen.com


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *