ροή ειδήσεων

Οι ανεύθυνοι ξαναχτύπησαν - Πέταξαν κουτάβια στο Ροδίνι

Η ανευθυνότητα των συμπολιτών μας είναι η μοναδική αιτία δημιουργίας αδέσποτων. Αυτή τη φορά πέταξαν 11 κουταβάκια στο πάρκο στο Ροδίνι ενώ το Κυνοκομείο είναι ασφυκτικά γεμάτο απ όσα ζώα εγκαταλείπουν την νύχτα απέξω!
Είναι εγκληματική η στάση ορισμένων ανθρώπων που έχουν σκύλο, αρνούνται ή αμελούν να το στειρώσουν, δεν το περιορίζουν να μην ζευγαρώσει και δεν αναλαμβάνουν ως οφείλουν ακόμα και από τη νομοθεσία (4039/2012) τα κουτάβια του ζώου τους όταν γεννηθούν.

Αντίθετα προτιμούν την παράνομη και κυρίως απάνθρωπη πράξη της εγκατάλειψης με συνέπειες και για τα ίδια τα ζώα (π.χ. θάνατος) αλλά και για τους συνανθρώπους τους, αφού τα ζώα αυτά γίνονται αδέσποτα και με τη σειρά τους γεννάνε νέα!!!

Η ανευθυνότητα τους όμως ευτυχώς αντισταθμίζεται από Ανθρώπους που από ευαισθησία καλούνται να τα φροντίσουν/εμβολιάσουν/αποπαρασιτώσουν/ταϊσουν/δώσουν για υιοθεσία, πράγματα που κοστίζουν...Όποιος λοιπόν μπορεί να βοηθήσει ή όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κάποιο μπορεί να επικοινωνήσει με το 6940678776

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΖΩΑ. ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *