ροή ειδήσεων

Παροχή έκπτωσης αεροπορικών εισιτηρίων για τους διακινούμενους δικαστικούς αντιπροσώπους στις εκλογές

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών, θα υπάρχει έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια... για τους δικαστικούς αντιπροσώπους στις εκλογές. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι όπως μας έγινε γνωστό με το από 10/5/2014 σχετικό έγγραφο της εταιρείας AEGEAN AIRLINES, προσφέρει στους δικαστικούς αντιπροσώπους έκπτωση 15% στους δημοσιευμένους ναύλους Y/M/H Class της οικονομικής θέσης για όλο το εσωτερικό δίκτυο της, εκτός των γραμμών δημόσιας υπηρεσίας (άγονες γραμμές).

Οι κρατήσεις θέσεων μπορούν να πραγματοποιούνται από το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας (Call Center) 801 11 20000 με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα ή 210-6261000 από κινητό.

Οι εκδόσεις των εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας, με χρήση πιστωτικής κάρτας, ή από τα εκδοτήρια της στα κατά τόπους αεροδρόμια, τοις μετρητοίς. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει κατά την ώρα της κράτησης, να είναι διαθέσιμη προς επίδειξη, η διαπίστευση των δικαστικών αντιπροσώπων.

Σημειώνεται ότι κατά την έκδοση για κάθε εισιτήριο υπάρχει η χρέωση τέλους εξυπηρέτησης ύψους 20 ευρώ ανά εισιτήριο. Τέλος, το σύνολο των προορισμών της AEGEAN AIRLINES στο εσωτερικό δίκτυο είναι:

Από/προς Αθήνα και Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Χίος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κως, Λήμνος, Μύκονος, Μυτιλήνη, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη.

Από/προς Θεσσαλονίκη και Χανιά, Ηράκλειο, Μυτιλήνη.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *