ροή ειδήσεων

Συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΕΚ για την ανέγερση της Αγια Σοφίας

Οριστικοποιήθηκε η υπερψήφιση του νόμου για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, μετά από συμφωνία στις βελτιωτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ...
Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.com, που επιβεβαιώθηκαν τόσο από την ηγεσία της ΑΕΚ όσο και από υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από επαφή που έγινε χθες μεταξύ στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της ηγεσίας της ΑΕΚ αλλά και του Δημήτρη Ανδριόπουλου υπήρξε απόλυτη συμφωνία στις βελτιωτικές προτάσεις που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο 81.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η συμφωνία που επετεύχθη καλύπτει και τον νέο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Αρη Βασιλόπουλο ο οποίος πέτυχε μέσω των επαφών του ΣΥΡΙΖΑ με την ΑΕΚ κάποιες βελτιώσεις προς όφελος του Δήμου χωρίς βέβαια να εμποδίζουν αυτές το έργο όπως θα γινόταν αν επέμενε στις προεκλογικές του απαιτήσεις. Οι αλλαγές στο νομοσχέδιο έχουν και την σύμφωνη γνώμη του υπουργού ΥΠΕΚΑ κ. Μανιάτη ο οποίος ενημερώθηκε το πρωί από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ΑΕΚ. Οι αλλαγές που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν την εξέλιξη του έργου θα γίνουν γνωστές εντός της ημέρας αφού θα τις ανακοινώσει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο κ. Δημήτρης Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ που έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στο να πάνε όλα καλά μαζί με τον Γιώργο Πάντζα. Οι πληροφορίες του aek365 κάνουν λόγο για τις εξής αλλαγές: Αύξηση των θέσεων πάρκινγκ με αξιοποίηση οικοπέδου του Δημου το οποίο θα γίνει πάρκινγκ με έξοδα της ΑΕΚ. Δεντροφύτευση σε άλλη έκταση του δήμου ίσης και μεγαλύτερης έκτασης από τα στρέμματα που θα χρειαστούν για να γίνει πραγματικότητα το σχέδιο του γηπέδου. Πιθανή μικρή μείωση του ύψους του γηπέδου (2-3 μέτρα και όχι... 15 βέβαια). Οι λεπτομέρειες πάντως θα γίνουν σύντομα γνωστές.

Η εξέλιξη αυτή είναι πάρα πολύ καλή για την ΑΕΚ αφού εκτός του ότι θα χτίσει το γήπεδο της με νόμο που θα έχει ψηφίσει και η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση είναι επίσης δεδομένο πως τα προβλήματα που προανήγγειλαν οι συμπεριφορές Δούρου και Βασιλόπουλου πριν τις εκλογές πιθανότατα θα πάψουν να υπάρχουν αφού μιλάμε για δύο κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλωστε με τον Βασιλόπουλο έγινε προεργασία πριν τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ και ουσιαστικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπούσαν και τον δήμαρχο. Αξίζει να σημειωθεί πως το άρθρο 81 θα είναι το μοναδικό του Ρυθμιστικού που θα ψηφιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *