ροή ειδήσεων

Το κόμμα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, τύπωσε δικά του ευρωψηφοδέλτια


Μοιράζουν ψηφοδέλτια και στην Ρόδο

Δεν δέχτηκε να τυπωθούν από το υπουργείο Εσωτερικών - Θα μοιράσει ψηφοδέλτια μόνο σε Θράκη, Ανατολική Μακεδονία, Ρόδο, Κω και μεγάλα αστικά κέντρα όπου διαμένει τουρκογενής μουσουλμανική μειονότητα...


Το κόμμα DEP («Ντεπ») -Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας- της τουρκογενούς μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, που υποστηρίζεται από το τουρκικό Γενικό Προξενείο Κομοτηνής, αρνήθηκε να ακολουθήσει τη συνήθη οδό της εκτύπωσης των ψηφοδελτίων με ευθύνη του υπουργείου Εσωτερικών και χρησιμοποίησε τη δυνατότητα που δίνει ο νόμος για δική του εκτύπωση ψηφοδελτίων.

Το κόμμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», θα μοιράσει ψηφοδέλτια μόνο σε Θράκη, Ανατολική Μακεδονία, Ρόδο, Κω και μεγάλα αστικά κέντρα όπου διαμένει τουρκογενής μουσουλμανική μειονότητα.

Συνολικά, σε αυτή τη δεύτερη Κυριακή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και μοναδική για τις ευρωεκλογές, στα 22.561 εκλογικά τμήματα της χώρας οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν για 40 κόμματα και 1.251 υποψηφίους στις ευρωεκλογές, για 211 δήμους και 422 συνδυασμούς στις δημοτικές, για 12 Περιφέρειες και 24 συνδυασμούς στις περιφερειακές εκλογές.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *