ροή ειδήσεων

Στο επίκεντρο η Πάτμος με Τούρκους και Ρώσους τουριστικούς πράκτορες!!!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πάτμο το « Ελληνοτουρκικό Τουριστικό Φόρουμ» το τριήμερο 2 έως 4 Μαΐου 2014 που διοργάνωσε ο δήμος Πάτμου σε συνεργασία... με την TURSAB (Ένωση Τουριστικών Γραφείων Τουρκίας).
Στο πλαίσιο του Φόρουμ η αποστολή των Τούρκων Αξιωματούχων και τουριστικών πρακτόρων είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις ομορφιές του νησιού, αλλά και να έχει επαφές με τους Πάτμιους επιχειρηματίες. Στο τριήμερο αυτό συζητήθηκαν επίσης θέματα άμεσης ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού με τα παράλια της Τουρκίας.


Παράλληλα, 31 Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες που συνεργάζονται με τον Όμιλο Μουζενίδη, επισκέφθηκαν την Πάτμο. Σκοπός του ταξιδιού ήταν η ξενάγηση τους στα Ορθόδοξα μνημεία του νησιού, επαφές με τον δήμαρχο και επαγγελματίες για μελλοντική συνεργασία.
Ο Όμιλος Μουζενίδη, όπως ανέπτυξε στον δήμαρχο κ. Στόικο η διευθύντρια πωλήσεων του, προτίθεται να δημιουργήσει πακέτο προορισμού στα κέντρα της Ορθοδοξίας Τήνο και την Πάτμο, αρκεί να συνδεθεί ακτοπλοϊκά η Τήνος με την Πάτμο τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.
Τις επαφές για την ακτοπλοϊκή σύνδεση , ανέλαβε ο δήμαρχος Πάτμου.
Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι οι 31 Ρώσοι πράκτορες επισκέφθηκαν το Σπήλαιο της Αποκάλυψης, το Μοναστήρι και ξεναγήθηκαν στους θησαυρούς του, μένοντας καταγοητευμένοι, όπως τόνισαν. 
http://money-tourism.blogspot.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *