επικαιρότητα

Αυτές είναι οι πιο...ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ τροφές! Μπορούν να σας ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ στο λεπτό!

Όσο παράδοξο και αν σας φαίνεται, υπάρχουν ορισμένες τροφές, οι οποίες κάτω από
συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να μετατραπούν σε θανατηφόρες! ...

Δείτε ποιες είναι οι 5 πιο επικίνδυνες τροφές, προκειμένου να προφυλαχθείτε...

Όστρακα
Πρόκειται για το υπ' αριθμόν ένα επικίνδυνο τρόφιμο στις λίστες των Εθνικών Οργανισμών Υγείας και Τροφίμων διεθνώς. Τα όστρακα, ειδικά τα ωμά, περιέχουν πάρα πολλά βακτήρια τα οποία μπορεί να αποδειχτούν μοιραία, μεταξύ αυτών το Norovirus που προκαλεί γαστρεντερίτιδα και το βακτήριο Vibrio το οποίο ευθύνεται για τη χολέρα και τη σηψαιμία.

Ackee
Στη Τζαμάικα που το τρώνε συχνά το ονομάζουν «το λαχανικό - εγκέφαλος». Είναι συγγενικό με το φρούτο λίτσι. Είναι πολύ γλυκό στη γεύση, ωστόσο η κατανάλωσή του πριν ωριμάσει κρύβει κινδύνους, λόγω μίας ιδιαίτερα δηλητηριώδους ουσίας που περιέχει.

Sannakji
Πιάτο της κορεατικής κουζίνας. Ουσιαστικά πρόκειται για μωρό χταπόδι το οποίο αφαιρείται από το σώμα της μητέρας του, όταν αυτή είναι ακόμη έγκυος. Ευθύνεται για ένα μεγάλο ποσοστό θανάτων στην Κορέα αλλά και τις ΗΠΑ καθώς πολλοί δεν το μασούν καλά, με αποτέλεσμα οι μικροσκοπικές αλλά ισχυρές βεντούζες του να κολλούν στο λαιμό προκαλώντας ασφυξία.

Τόνος
Εκτός από τα βακτήρια που περιέχει και καταστρέφονται με το σωστό μαγείρεμα, πρόκειται για ένα ψάρι που επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη θαλάσσια ρύπανση.

Μανιτάρια
Μπορεί να θεωρούνται γκουρμέ, ωστόσο δεν είναι πάντα εύκολο να ξεχωρίσει κανείς τις δηλητηριώδεις ποικιλίες, η κατανάλωση των οποίων μπορεί να αποβεί μοιραία.Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά