ροή ειδήσεων

Κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες

Την Τετάρτη γίνεται η ανακοίνωση της πορείας του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ GR COIN...


Θα ανακοινωθεί επίσημα ο όλος σχεδιασμός και ο τρόπος που το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ GR COIN θα κινηθεί στην παγκόσμια αγορά.

Από την στιγμή που ξεκινήσαμε και μέσα σε χρόνο ρεκόρ (μόνο όσοι είναι γνωστες μπορούν να κατανοήσουν ποιοι μπορούν να κάνουν τέτοιες κινήσεις σε χρόνο ρεκόρ) στήθηκαν οι πράκτορες για να δημιουργήσουν τον διαχωρισμό των Ελλήνων για άλλη μια φορά!

Κάποιοι από το Πακιστάν όπως έχουμε ανακαλύψει δηλώνουν στο Ίντερνετ ότι είναι το Ελληνικό νόμισμα με την ονομασία Greececoin Crypto... Δεν γνωρίζουν ούτε ελληνικά !!

ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!! ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΚΗΔΕΜΌΝΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ , ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ , ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΕΝΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ !!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ , ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ , ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, !!

https://www.facebook.com/GreekCoin?fref=nf ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ http://www.grcoin.gr

ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ....ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ!

Stranger... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΠΛΟΚΕΡΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/5/14 13:04

    Μπράβο μάγκες έτσι θα πάει η ελλάδα μπροστά με υβριστικά ρατσιστικά σχόλια...κ το auroracoin για την ισλανδία μεξικανός το έκανε..κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *