ροή ειδήσεων

Κίνδυνος ανάφλεξης για πλυντήρια πιάτων Bosch, Neff, Pitsos, Siemens

Σημαντική Ειδοποίηση Ασφαλείας: Ενδεχόμενος Κίνδυνος ΑνάφλεξηςΟι κάτοχοι των παρακάτω Bosch, Neff, Pitsos, Siemens πλυντηρίων, παρακαλούμε να δράσετε σύμφωνα...
με την παρακάτω ειδοποίηση ασφαλείας.
Διαπιστώσαμε, ότι ένα ηλεκτρικό εξάρτημα ενός περιορισμένου αριθμού πλυντηρίων πιάτων Bosch, Neff, Pitsos, Siemens που κατασκευάστηκαν μεταξύ των ετών 1999 και 2005 μπορεί να υπερθερμανθεί και, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, να προκαλέσει ανάφλεξη.
Η προσήλωση μας να πετύχουμε τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, ποιότητας κατασκευής και αξιοπιστίας σε όλα τα προϊόντα μας, αποτελεί την κύρια αιτία της απόφασής μας να λάβουμε μέτρα και να εκδώσουμε αυτό το εθελοντικό μέτρο ασφαλείας, χωρίς χρέωση για εσάς. Λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση που τυχόν σας προκληθεί και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την υπομονή σας.
Για να ελέγξετε, αν το πλυντήριο πιάτων σας συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις συσκευές που παρουσιάζουν την παραπάνω δυσλειτουργία, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Ελέγξτε την μάρκα, τον αριθμό μοντέλου της συσκευής, τον αριθμό παρτίδας και το σειριακό αριθμό, τους οποίους μπορείτε να βρείτε στο εσωτερικό μέρος της πόρτας του πλυντηρίου πιάτων


Ο αριθμός μοντέλου συσκευής, ο αριθμός παρτίδας και ο σειριακός αριθμός βρίσκονται στο πάνω μέρος του εσωτερικού της πόρτας του πλυντηρίου πιάτων σας ή στην αριστερή πλευρά του εσωτερικού της.Για να διαπιστώσετε αν το πλυντήριο σας περιλαμβάνεται σε αυτό το μέτρο ασφαλείας, χρειάζεστε και τα 3 παραπάνω στοιχεία.
Αν έχετε ήδη καταχωρίσει το πλυντήριο πιάτων σας και έχετε ένα αριθμό αναφοράς (καταχώρισης) τότε καλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο στον παρακάτω αριθμό χωρίς χρέωση.

Αριθμός μοντέλου συσκευής (E-Nr.):

π.χ. SGS53A58EU/01(εισάγετε τον πλήρη αριθμό)
Αριθμός Παρτίδας:

π.χ. 8303
Σειριακός Αριθμός:

π.χ. 00371ή

Καλέστε δωρεάν στο τηλεφωνικό μας κέντρο 00800-19081908 (κλήση από σταθερό τηλέφωνο).
Ώρες λειτουργίας: Ελλάδα Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 18:00. 24/12 και 31/12/2013 08:00 - 14:00;
Κύπρος Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00. 24/12/2013 09:00 - 14:00. 31/12/2013 κλειστό.
Αυτή η ειδοποίηση ασφαλείας απευθύνεται σε ένα περιορισμένο αριθμό πλυντηρίων πιάτων και δεν αφορά άλλες συσκευές των μαρκών Bosch, Neff, Pitsos, Siemens.
http://www.kefalonitikanea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *