ροή ειδήσεων

Όλα όσα δεν ξέρεις για τους Freaky Fortune και RiskyKidd!

Η Ελλάδα από το βράδυ της Πέμπτης χορεύει στους ρυθμούς του Rise Up, του κομματιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 59ο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision...
Οι Freaky Fortune και ο RiskyKidd διεκδικούν μία καλή θέση ανάμεσα σε 26 συνολικά χώρες που θα πάρουν μέρος. To TLIFE βρίσκεται στην Κοπεγχάγη και σου μεταφέρει όλες αυτές της μέρες όλα όσα γίνονται στην πρωτεύουσα της Δανίας.
Eurovision 2014: Έτσι πανηγύρισε η Ελλάδα την πρόκριση στον τελικό!
Η ελληνική αποστολή έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και πολύ θετικά σχόλια με την εμφάνισή της και όλη την εμφάνισή της. Ας γνωρίσουμε λοιπόν καλύτερα τους τραγουδιστές που εκπροσωπούν την χώρα μας στην φετινή Eurovision...


Ποιοι είναι οι Freaky Fortune;
Ένα νέο, πολλά υποσχόμενο συγκρότημα που αποτελείται, από τον Νικόλα Ραπτάκη και τον Θεόφιλο Πουζμπούρη.

Οι Freaky Fortune από πολύ μικρή ηλικία σπουδάζουν μουσική. Ο Θεόφιλος παίζει κιθάρα και πιάνο και έχει πτυχίο ανώτερων θεωρητικών και ειδικού αρμονίας, ενώ ο Νικόλας σπουδάζει φωνητική στο Εθνικό ωδείο.

Το συγκρότημα σχηματίστηκε πριν από τρία χρόνια, τον Μάρτιο του 2011 και από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν να συνθέτουν τα δικά τους κομμάτια σε pop και dance ρυθμούς και να κάνουν διασκευές σε διεθνείς επιτυχίες.

Έγιναν γρήγορα γνωστοί στην διεθνή διαδικτυακή κοινότητα με εκατοντάδες χιλιάδες views στο YouTube, ιδιαίτερα αφότου κέρδισαν σε διαγωνισμό του διάσημου blogger Perez Hilton, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια από την πιο δηλητηριώδη γλώσσα του Χόλυγουντ. Τότε, είχαν μιλήσει στο TLIFE για τα συναισθήματά τους! ''Ο ίδιος ο Perez Hilton ανακοίνωσε τη νίκη μας μέσω του site του και δήλωσε ενθουσιασμένος για τον τρόπο που διασκευάσαμε το κομμάτι και για το προσεγμένο βίντεο που κάναμε για αυτό, λέγοντας πως είναι σίγουρος πως θα αρέσει πολύ στην Katy Perry . Μας έδωσε και προσωπικά συγχαρητήρια στο twitter. Όλο αυτό είναι κάτι που ακόμα πραγματικά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε”, μας είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το 2012 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο single τους με τίτλο «Our Destiny» το οποίο αποτέλεσε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών chart.

Ακολούθησαν τα single «Stronger» και «This Summer This life» που αγαπήθηκαν από κοινό και ραδιόφωνο. Παρά το σύντομο της πορείας τους, έχουν είδη εμφανιστεί στο πλάι του Γιώργου Μαζωνάκη, της Δέσποινα Βανδή, της Τάμτα -με την οποία έχουν γίνει έκτοτε κολλητοί φίλοι- και της Ελένης Φουρέιρα.

Πέρα από τις συνεργασίες επί σκηνής, οι Freaky Fortune έχουν κάνει επιτυχημένα remix στην Demy, στις Μέλισσες, στην Τάμτα, στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στoυς REC.
Το 2014 ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον RiskyKidd για τη δημιουργία του Rise Up. Οι Freaky Fortune έγραψαν τη μουσική και τους στίχους ενώ ο RiskyKidd τα rap parts. Η χημεία μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από προφανής!
Δες όσα λένε οι ίδιοι για την συνεργασία τους στην Τατιάνα!

Ποιος είναι ο Riskykidd;
O Shane Schuller, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι άγγλος ράπερ με γερμανό πατέρα και τζαμαϊκανή μητέρα. Γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 17 Ιουνίου 1994. Μετακόμισε όμως με τους γονείς του στην Ελλάδα όταν ήταν μόλις 14 χρονών.

Τελείωσε το 1ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου, ενώ ταυτόχρονα έκανε μαθήματα Πληροφορικής. Το 2013 στα βραβεία Mad κέρδισε 2 βραβεία μαζί με τους Playmen, την Έλενα Παπαρίζου και την Coyrtney Parker.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *