ροή ειδήσεων

Η Google δίνει απάντηση στο αιώνιο ερώτημα: Που πάρκαρα το αυτοκίνητο;

Η Google βρήκε τον τρόπο να παρέχει απάντηση ακόμη και στο αιώνιο ερώτημα «πού πάρκαρα το αυτοκίνητο;», με μία εφαρμογή...

Αυτός ο έξυπνος προσωπικός βοηθός, που θα είναι διαθέσιμος τόσο για Android όσο και για iOs, καταγράφει αυτόματα τη διεύθυνση που ο χρήστης άφησε το αυτοκίνητό του την τελευταία φορά που το οδήγησε. Αντί λοιπόν να κάνει βόλτες στη γειτονιά, προσπαθώντας μάταια να θυμηθεί τη διαδρομή που ακολούθησε, το μόνο που θα χρειάζεται να κάνει ο οδηγός θα είναι να πατήσει ένα κουμπί.

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνεται στο Google Νow και με τη χρήση του θα εμφανίζεται ο χάρτης που θα δείχνει πόσο μακριά βρίσκεται το αυτοκίνητο. Αυτό που κάνει είναι να χρησιμοποιεί αισθητήρες ταχύτητας, ώστε να αντιλαμβάνεται πόσο ο χρήστης βγαίνει από το όχημα.

Το κακό είναι πως ενεργοποιείται ακόμη κι αν αυτός που το χρησιμοποιεί απλά βγαίνει από ένα λεωφορείο, ή από ένα άλλο όχημα. Ετσι, μπορεί να παρουσιάσει λάθος θέση πάρκινγκ όταν του ζητηθεί να εντοπίσει το αυτοκίνητο του χρήστη, αλλά σε τέτοια περίπτωση, δίνει και εναλλακτικές απαντήσεις.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *