ροή ειδήσεων

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ Ε; Τέλος στο πρόγραμμα «HAARP» βάζει η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έδωσε επίσημη ειδοποίηση προς το Κογκρέσο
την Τετάρτη ότι σκοπεύει να σταματήσει... την δαπάνη τω 300 εκατομμύριων δολαρίων High Frequency Active (Πρόγραμμα Σέλας) στην Gakona αυτό το καλοκαίρι.

Η διακοπή της λειτουργίας του HAARP, ένα έργο που δημιουργήθηκε επι αείμνηστου γερουσιαστή Ted Stevens, και ασκείτα σε μεγάλο έλεγχο του αμυντικούπροϋπολογισμού των ΗΠΑ, θα ξεκινήσει αμέσως μετά από το τελευταίο πείραμα έρευνα στα μέσα Ιουνίου να διαλύεται σύμφωνα με την Πολεμική Αεροπορία σε επιστολή που εστάλη στο Κογκρέσο την Τρίτη .





Το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την ανάληψη της ερευνητικής περιοχής, η οποία είναι από το Tok Cutoff σε μια περιοχή όπου μαύρο έλατο έχει εκκαθαριστεί πριν από ένα τέταρτο του αιώνα για να γίνει το ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αλλά το Πανεπιστήμιο δεν έχει προσφερθεί να πληρώσει τα 5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να τρέξει το HAARP.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της γερουσιαστή Lisa Murkowski κατά τη διάρκεια της ακροαματική διαδικασία της Τετάρτης, ο David Walker, αναπληρωτής γραμματέας της Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη, την τεχνολογία και τη μηχανική, είπε ότι αυτό «δεν είναι μια περιοχή που έχει ανάγκη στο μέλλον» και δεν θα ήταν μια καλή χρήση της Πολεμικής Αεροπορίας στα ερευνητικά κονδύλια για να κρατήσει το HAARP . «Προχωράμε με άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, για την οποία το HAARP είχε πραγματικά σχεδιαστεί για να κάνει», δήλωσε . «Για την έγχυση ενέργειας στην ιονόσφαιρα και για να είναι σε θέση να ελέγξει πραγματικά.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *