ροή ειδήσεων

Ryanair: Βρήκε και νέο τρόπο να... παίρνει τα χρήματα των πελατών της

Έντονες επικρίσεις από πελάτες της προκαλεί η προσπάθεια της Ryanair να βγάλει χρήματα σε βάρος των ταξιδιωτών, με κάθε τρόπο....

Όσοι ταξιδεύουν με τη χαμηλού κόστους ιρλανδική αεροπορική εταιρεία, πρέπει να κάνουν ηλεκτρονικό check in πριν από την πτήση τους και να τυπώσουν μόνοι τους την κάρτα επιβίβασης. Σε διαφορετική περίπτωση, αντιμετωπίζουν πρόστιμο 70 στερλινών.

Έως πρότινος, η εταιρεία έδινε στους επιβάτες περιθώριο 14 ημερών πριν από την πτήση τους, για να κάνουν το ηλεκτρονικό check in. Όμως, τώρα, μείωσε το διάστημα αυτό στις επτά ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως όσοι ταξιδεύουν για διάστημα μεγαλύτερο της μίας εβδομάδας, θα πρέπει μέσα στις διακοπές τους να ψάξουν για ίντερνετ καφέ, προκειμένου να κάνουν check in και να τυπώσουν την κάρτα επιβίβασης για την πτήση της επιστροφής.

Η Ryanair δίνει μεν και μία δεύτερη επιλογή, αλλά και αυτή με το... αζημίωτο. Συγκεκριμένα, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους όταν κάνουν την κράτησή τους, με επιπλέον κόστος 10 στερλινών. Σε αυτή την περίπτωση, τους δίνεται μεγαλύτερο περιθώριο χρόνου (ένας μήνας) για να κάνουν check in.

Ο επικεφαλής επικοινωνίας της Ryanair, Robin Kiely, επιχείρησε να υπερασπιστεί την πολιτική της εταιρείας, έστω και εάν αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το νέο, φιλικό προς τον επιβάτη προφίλ που θέλει να “πουλήσει” η εταιρεία. Όπως είπε, οι πελάτες της που ταξιδεύουν για διάστημα μεγαλύτερο των επτά ημερών είναι ελάχιστοι, με τη μέση διάρκεια των ταξιδιών να ανέρχεται στις 2,7 ημέρες.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/5/14 00:31

    Ειναι απλο...Διαλεξτε αλλες πτησεις...Ας προσπαθησουμε με ΑEGEAN ειναι κι ελληνικη εχει και τα φθηνα της και συμφερει...23 κιλα 30€.Ποια εταιρια δινει 23κιλα με 30€?Καμια..Υποστηριζουμε Ελλαδα...Ροδος για Παντα..Το νησι του Ηλιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/5/14 22:12

    Δεν φαίνεται καθόλου ότι είσαι βαλτος εσύ..τα 23 κιλά σε φτιάχνουν εσένα..το ρημάδι μονοπωλειο της δεν σε ενοχλεί..φθηνά εισιτήρια πλέον χωρίς παγίδες κτλ δεν υπάρχουν ούτος ή άλλως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *