ροή ειδήσεων

Το καλοκαίρι έφτασε..welcome to ΝΙΟΧΩΡΙ ZOO!!

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Καλοκαιρινό "ZOO" στο Νιοχώρι της Ρόδου για άλλη μια χρονιά! Είσοδος ελεύθερη για όλους... Πακιστανούς, Αλβανούς, Βούλγαρους, Σκανδιναβούς..). Διασκεδάστε για άλλη μια χρονιά στο Νιοχώρι με ατελείωτες μπόμπες στη Ορφανίδου, περπατήστε στα 'πεντακάθαρα' στενά του....
..  με τις ατελείωτες κουράδες σκύλων, τα σπασμένα μπουκάλια, τους εμετούς των πιομένων, με τις καμμένες λάμπες φωτισμού! Θα περάσετε φανταστικά! Ονειρεμένο καλοκαιράκι με τα ΜΠΙΤ της χαλαρωτικής μουσικής απ' την Ορφανίδου να σας σαγηνεύουν σε ακτίνα 1 μιλίου,ιδανική antistress μουσική για να χαλαρώσουν τα νεύρα σας! Πάντα υπο την διακριτική επίβλεψη της Ελληνικής Αστυνομίας και των υπολοίπων τοπικών φορέων όπως Περιφέρεια, Δήμος κτλ. Επίσης για τους "παράξενους ανθρώπους" ευτυχώς υπάρχουν και αρκετά φαρμακεία για να αγοράσετε ωτοασπίδες, διευκρινίζω αποκλειστικά μόνο για "παράξενους"!! Οσο για το πάρκινγκ μην ανησυχείτε.. φυσικά και θα βρείτε, δεν θα χρειαστεί καμιά ωρα σαν κατι άλλες παραγκωνισμένες συνοικιες, και όλα αυτά χάρη στην διαρκή και καθημερινή αστυνόμευση της Ελλ. Αστυνομίας! Σε κάθε στενάκι και παράδρομο θα δείτε και έναν αστυνομικό να υποδεικνύει στους καταστηματάρχες πως θα πρέπει να συμπεριφέρονται σαν επαγγελματίες μπροστά απο τον χώρο τους, έτσι, όπου και να κοιτάξετε τώρα θα δείτε όμορφες γλάστρες με ντόπια λουλουδάκια να διακοσμούν τις αντιαισθητικές θέσεις πάρκινγκ, όπως επίσης και πολύχρωμα ποδηλατακια, μηχανάκια, ομπρελίτσες..και πάντα στο χρώμα του background καταστήματος! Μία βόλτα θα πείσει και τον πιό άπιστο να γνωρίσει πόσο ευγενικοί άνθρωποι είναι αυτοί οι κράχτες και καταστηματάρχες εμπρόσθεν των καταστημάτων αυτών, αν θέλεις να παρκάρεις εκεί. Σε υποδέχονται και με μιά ρακί αδερφέ!! Οσο για τα πεζοδρόμια.. μια βόλτα θα σας πείσει! Και φυσικά η ασφάλεια που νιώθεις οταν μένεις στο Νιοχώρι, δεν περιγράφεται! Ισως ειναι το μόνο μέρος που αποκλείεται να σου διαρρήξουν το σπίτι! Με τόση αστυνόμευση.. κοιμάσαι ήσυχος τα βράδυα! Δέν χρειάζονται συναγερμοί και πόρτες ασφαλείας, ούτε σιδερίες στα παράθυρα.. 'Α για να μήν ξεχάσω κάτι ακόμα.. όσες νοικοκυρές θέλουν να φτιάξουν γλύκισμα με άχνη ζάχαρη, έχει αρκετή εδώ.. την χαρίζουν κάτι συμπαθέστατοι κύριοι Αλβανικής κατάγωγης πάντα, και πρόθυμοι να σας εξηπηρετήσουν! Γενικά η Ρόδος είναι πολύ μπροστά απο άλλα νησιά, με νεες καινοτομίες καθημερινά! Εσείς θα πάτε αλλού για διακοπές? Φυσικά και όχι! Μην ξεχνάτε, ανοίξαμε και σας περιμένουμε στο νέο καλοκαιρινό 2014 "ΝΙΟΧΩΡΙ ZOO"! ΟΛΟΙ ΧΩΡΑΜΕ! WELCOME!!!

nioxori-news
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/5/14 12:09

    Δυστυχώς έχεις δίκαιο , αλλά δεν είναι μόνο το Νιοχώρι , παντού σε όλοι την Ρόδο είναι έτσι σε όλα τα χωριά, της Ρόδου, δυστυχώς και ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει ΤΊΠΟΤΑ με τέτοια άτομα που κατεβαίνουν για να κάνουνε ΤΙ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/5/14 02:34

      ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΡΟΔΟ!! ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΩΡΑ 02:34.........

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/5/14 12:47

    +1 και με τόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/5/14 14:35

    ΑΧ ΡΕ ΦΙΛΕ!! ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΓΕΛΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *