ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο η Αλεξάνδρα Γκράβας, με έρωτα, πάθος και φαντασία στις 2 Ιουλίου!!!









Μια Ελληνίδα του κόσμου, ένα κορίτσι δικό μας, μια μεσόφωνη διεθνούς φήμης...
Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να περιγράψεις την Αλεξάνδρα Γκράβας.
Μια φωνή που θα σας ταξιδέψει από χώρα σε χώρα με τραγούδια ξένων συνθετών καί βέβαια Eλλήνων.
Τραγούδια πού θα γνωρίσουμε η πού ξανά θα ανακαλύψουμε μέσα από την ιδιαίτερη ερμηνεία της Αλεξάνδρας. Αξίζει κανείς να απολαύσει μια βραδιά γεμάτη όνειρα και αναμνήσεις με τη συνοδεία σπουδαίων μουσικών από τη Ρόδο.
Special guests της βραδιάς θα είναι ο εξαιρετικός κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, που θα συντροφευσουν την Αλεξάνδρα σε σπουδαία τραγουδια. Η διεθνούς φήμης Μέτζοσοπράνο Α.Γκράβας, γεννημένη στή Γερμανία καί με κατοικία στη Βιέννη, έχει εμφανισθεί σε πολλές χώρες τού κόσμου όπως Γερμανία, μεγάλη Βρεττανία, Βέλγιο, Αυστρία, Ουγγαρία, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Ολλανδία, Ελλάδα, Κύπρος, Μαλαισία, Η.Π.Α., Καναδάς, Ιαπωνία, Χιλή, Bρασιλια, Μεξικό, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ισραήλ.
Με την Ελλάδα πάντα στήν καρδιά της, στίς συναυλίες της ανα τον κόσμο, αφιερώνει πάντα ένα κομμάτι των προγραμμάτων της στην Ελληνική μουσική δημιουργία. Εμφανίσθηκε επίσης πλάι στον μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεωδοράκη, σε συμφωνικές συναυλίες του, στήν Γερμανία καί την Αγγλία. Πρόσφατα κυκλοφόρισε καί το CD „RAVEN CARNEVAL” τού Μίκη Θεωδοράκη με την Αλεξάνδρα Γκράβας σαν βασική ερμηνεύτρια, όπως και η πρώτη τις δισκογραφική συνεργασία με τον Μιμή Πλέσσα.
Η διακριτική χροιά της φωνής της έχει εντυπωσιάσει βαθειά το κοινό, τους μουσικολόγους και τούς μουσικοκριτικούς οι οποίοι εκφράστηκαν με ενθουσιασμό γιά τις ερμηνείες της Αλεξάνδρας Γκράβας. Το σμαραγδένιο νησί είναι στην καρδιά της, έχει αναπτύξει δεσμούς με τη Ρόδο κ τους ανθρώπους εκεί.
Με πολύ χαρα κ ανυπομονησία η Αλεξάνδρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στις 2 Ιουλίου στο θεατρο Μεσαιωνικης Ταφρου.


money-tourism.blogspot.gr/


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *