επικαιρότητα

Συνάντηση Εισαγγελέα με την εργοδοσία του Aldemar Paradise

Σήμερα 11/06/2014 πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί η συνάντηση του Ξενοδοχείου Aldemar Paradise με τον εισαγγελέα...
παρουσία του Πρόεδρου Σωματείου Ξεν/λων Ρόδου κυρίου Σταμούλη, μελών του συμβουλίου καθώς και του Πρόεδρου του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κυρίου Χατζησάββα. Μετά από έντονές πιέσεις του κυρίου Σταμούλη η εργοδοσία της εταιρίας Aldermar δέχτηκε τελικά να αποσύρει τις παράνομές συμβάσεις των εργαζομένων της, που περιλάμβαναν το όρο αποποίησης των δικαιωμάτων τους από μέλη του Σωματείου Ξεν/λων Ρόδου.

Λόγος έγινε και για τους υπολοίπους όρους της τοπικής συλλογική σύμβαση, τους οποίους όπως ισχυρίζεται η επιχείρηση τηρεί κανονικά. Έτσι το Σωματείο θα προβεί σε έλεγχο της εν λόγο επιχείρησης σε συνεργασία με την Επιθεώρηση εργασίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν τα όσο υποστηρίζουν για τους λοιπούς όρους. Για τυχών προβλήματα που δεν γνωρίζει το Σωματείο προτίθεται να συζητήσει με τους εργαζόμενους κατά την διάρκεια του επιτόπιου ελέγχου που αναφέρθηκε παραπάνω.

Τέλος, το σωματείο δηλώνει ότι ουδέ ποτέ η παρουσία του ήταν απλή ή τυπική όπως θέλουν να πλασάρουν με κακόβουλά σχόλια κάποιοι αυτόκλητοι υπερασπιστές των εργαζομένων. Οι εμφανίσεις του Σωματείου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ουσιώδεις με σκοπό να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό για τους εργαζόμενους, με δημοκρατικές πάντα διαδικασίες, γεγονός που θεωρείτε προφανώς από τους προαναφερόμενους τυπική παρουσία.

Το Σωματείο δεν πτοείτε από τέτοιες επιθέσεις, θα συνεχίσει την στήριξη και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων όπως κάνει καθημερινά έως τώρα μέσα από τις δράσεις του.Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ροδίνι ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όπλο ευτυχώς πρόλαβαν οι θαμώνες να τον αφοπλίσουν γρήγορα .
Αυτά και άλλα πολλά γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση στο συγκεκριμένο καφέ που μόνο καφέ δεν σερβίρει.
Έχουμε φτάσει στα όρια απελπισίας στην γειτονιά η αστυνομία κοιμάται και κανένας δεν κάνει τίποτα .
Έχουμε φτάσει σε βαθμό να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. βίντεο...

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά