ροή ειδήσεων

Παράταση από το ΤΑΙΠΕΔ για Αφάντου


Παράταση 15 ημερών για τις 15 Ιουλίου, έδωσε το ΤΑΙΠΕΔ στην προθεσμία... υποβολής προσφορών για την αξιοποίηση των ακινήτων στην περιοχή Αφάντου Ρόδου.
Υπενθυμίζεται ότι ως καταληκτκή ημερομηνία στη σχετική προκήρυξη της 11ης Μαρτίου είχε ορισθεί η 30ή Ιουνίου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει τις προσφορές τους μέχρι τις 5 το απόγευμα της 15ης Ιουλίου.

Οι όροι της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς συμπληρώνονται από την απάντηση του Ταμείου στην παρακάτω ερώτηση Ενδιαφερόμενου Επενδυτή: Ερώτηση Ενδιαφερόμενου Επενδυτή: Σύμφωνα με το Annex 4 του RfP η εγγυητική επιστολή συμμετοχής ή Participation Bond πρέπει να εκδοθεί από αναγνωρισμένη τράπεζα κτλ. Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, προέρχεται και δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ όπου τα τραπεζικά ιδρύματα δεν εκδίδουν participation ή bidding bonds, τα έγγραφα αυτά εκδίδονται από ασφαλιστικούς οργανισμούς. Τα τραπεζικά ιδρύματα εκδίδουν Stand by Letter of Credit με ανάλογους όρους. Είναι αποδεκτό Stand by Letter of Credit αντί Participation Bond στη διαγωνιστική διαδικασία; Απάντηση Ταμείου: Στην ανωτέρω αναφερόμενη περίπτωση, stand-by letter of credit (με το ίδιο ακριβώς κείμενο όπως η Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής, προφανώς με αλλαγή στην αναφορά σε εγγυητική επιστολή που πλέον θα αναφέρεται ως ενέγγυα πίστωση, βλ. Παράρτημα 4 της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς) που εκδίδεται από Επιλέξιμο Ίδρυμα στις ΗΠΑ μπορεί να γίνει δεκτό εφόσον επιβεβαιωθεί (γίνει confirmed) από Επιλέξιμο Ίδρυμα που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι το ΤΑΙΠΕΔ έχει χωρίσει το ακίητο στο Γκολφ Αφάντου σε δύο γειτονικές παραθαλάσσιες ιδιοκτησίες. Η συνολική επιφάνεια του ακινήτου είναι 1.858.000 τμ περίπου. Μέρος της ιδιοκτησίας (450,000 τμ) περιλαμβάνει γήπεδο γκολφ 18 οπών που σχεδιάστηκε από τον Donald Herradine και είναι σε λειτουργία από το 1973. Το ακίνητο είναι παραθαλάσσιο και εκτείνεται σε ακτογραμμή μήκους 7χλμ περίπου. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη παραθεριστικών κατοικιών, ξενοδοχειακών και εγκαταστάσεων παροχής υπηρεσιών τουρισμού αναψυχής, γύρω από το υφιστάμενο γήπεδο γκολφ, σε ένα καθιερωμένο τουριστικό προορισμό με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.
http://money-tourism.blogspot.gr/



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *