ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Πατέρας σκότωσε τα παιδιά του, την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στη Λευκωσία – Πατέρας πυροβόλησε τα παιδιά του, τη σύζυγό του και ακολούθως αυτοκτόνησε...

Όπως αναφέρει το 24h.com.cy, το περιστατικό συνέβη γύρω στις τέσσερις το απόγευμα στην περιοχή Στροβόλου, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, κοντά στο σπίτι του Γάλλου Πρέσβη στη Λευκωσία.
Σύμφωνα με το sigmalive.com, πατέρας 41 ετών υδραυλικός, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, φέρεται να πυροβόλησε με όπλο G3 την 9χρονη κόρη του, τον 14χρονο γιο του και την εν διαστάσει σύζυγο του και στη συνέχεια έδωσε τέρμα στη ζωή του με το ίδιο όπλο.
Η 9χρονη κόρη του φέρεται να δέχτηκε δύο πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της. Ο γιος του κατάφερε να διαφύγει, αρχικά, οπατέρας του όμως τον κυνήγησε και τον πυροβόλησε πισώπλατα. Ακολούθως και ο ίδιος έθεσε τέρμα στη ζωή του. Ο γιος του, αιμόφυτρτος, πλησίασε το πτώμα του πατέρα του και ξέσπασε σε λυγμούς. Ήδη έχει διεκομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου δίνει πραγματική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, το προηγούμενο βράδυ ο φερόμενος ως δράστης έπινε καφέ μαζί του και ήταν ιδιαίτερα ευδιαάθετος.
Πληροφορίες από το Γενικό νοσοκομείο αναφέρουν ότι ο 18χρονος αυτή τη στιγμή χειρουργείται και δεν υπάρχουν νεότερα για την υγεία του.
Στη σκηνή έσπευσαν και ιατροδικαστές.
Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, δήλωσε πως οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο, προσθέτοντας ότι η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις και συλλέγει πληροφορίες από τη γύρω περιοχή.
"Φαίνεται ότι πρόκειται για σοβαρή υπόθεση φόνου δύο προσώπων και απόπειρας φόνου ενός τρίτου προσώπου. Χρησιμοποιήθηκε αυτόματο στρατιωτικό τυφέκιο και διερευνούμε ακριβώς κάτω από ποιες συνθήκες βρισκόταν στην κατοχή του του 41χρονου το συγκεκριμένο όπλο", είπε ο κ. Μιχαηλίδης.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *